Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Käsikirjoitusarkisto: Salonen, Aira (1934 - )

Salonen, Aira

Kokoelman sisältö
  • näytelmiä, runoja, novelleja, muinaistähtitiedettä ja mytologiaa käsitteleviä esseitä, painotuotteita ja  tekijänkappaleita teoksista (englanniksi, suomeksi, ruotsiksi)
  • luetteloitu 2007, karttuva kokoelma (0,38 hm)
Lisätietoja Aira Marketta Salonen on syntynyt Porissa. Hän on opiskellut eri yliopistoissa kieliä, kirjallisuutta ja teatteritutkimusta ja työskennellyt monissa Euroopan maissa ja Kanadassa. Nykyisin hän on liikkuva kirjailija. Arkistossa olevat tekstit ovat viimeistellyssä julkaisuvalmiissa muodossa englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi. Salosen tuotantoa on julkaistu Pohjoismaissa ja Englannissa. Muutamista teksteistä on arkistossa myös amerikkalaiset versiot. Kokoelmassa on runoja, novelleja, monodraama-tyyppisiä näytelmiä, muinaistähtitiedettä ja vanhojen kansojen historiaa käsitteleviä esseitä.