Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Käsikirjoitusarkisto: Aura, Erkki (1942 - )

Aura, Erkki

Kokoelman sisältö
  • näytelmien, elokuvien, kuunnelmien, käännösten, tutkimusten, romaanien ja runojen käsikirjoituksia, ohjauksiin liittyvää aineistoa, opetusmateriaalia, nuotteja
  • luetteloitu 1992, karttuva kokoelma (0,70 hm)
Lisätietoja

Teatterinjohtaja Erkki Auran kokoelma perustettiin vuonna 1992, jolloin hän luovutti arkistoon käsikirjoituksiaan 0,70 hm. Kokoelmaa on tarkoitus täydentää jatkossa niin, että se tulee sisältämään Erkki Auran koko kirjallisen tuotannon ja draamaproduktioihin liittyvää aineistoa.

Erkki Aura valmistui ohjaajaksi Tampereen yliopiston draamastudiosta vuonna 1968. Hän on toiminut ohjaajana ja johtajana teattereissa, perustanut omia ryhmiä ja toteuttanut free lancerina erilaisia produktioita. Näytelmien lisäksi Erkki Aura on kirjoittanut kuunnelmia, runoja, romaaneja ja novelleja. Hän on tehnyt myös tutkimuksia draamasta ja teatterista.