Skip to Main Content

Kauppa- ja taloustieteet: Artikkelit ja tietokannat

Keskeisiä artikkelitietokantoja

Muita hyödyllisiä tietokantoja

Kotimaisia artikkeleita

Käytä aineistoja etänä

  • Hae tietokannat Tietokannat A-Z -listalta tai alakohtaisista oppaista. Kirjaudu niihin Tuni-tunnuksella tai Taysin etäkäyttötunnuksella.
  • Kirjaudu kirjaston hakupalvelu Andoriin Tuni-tunnuksella tai Taysin vakioidulla kannettavalla VPN-yhteyden avulla.
  • Voit myös ladata Libkey Nomad -lisäosan selaimeesi. Tällöin saat tiedon, jos löytämäsi artikkeli on saatavissa kirjaston kautta. Kirjautumalla Tuni-tunnuksella saat pääsyn aineistoon.
Google Scholarin kautta kirjaston hankkimiin aineistoihin: Vasen yläkulma kolme viivaa ⇒ Asetukset ⇒ Kirjastolinkit ⇒ etsi ja valitse listalta Tampere University - TUNI Fulltext ⇒ tallenna

Andor-hakupalvelu

Andorista löydät kirjaston painetut aineistot ja laajan kansainvälisten e-aineistojen kokoelman. Kun teet opinnäytteeseen liittyvää tiedonhakua, on suositeltavaa Andorin lisäksi etsiä myös oman tieteenalan tietokannoista. Huomaathan, että kaikkien kotimaisten tai kansainvälisten tietokantojen sisältö ei löydy Andorin haulla.

Tietokannat A-Z

Tietoa tutkimusmenetelmistä

Lähteiden arviointi

Löytyneitä tiedonlähteitä on tarpeen arvioida ennen niiden käyttöä. Arvioinnissa selvitetään lähteiden luotettavuutta ja käyttökelpoisuutta eli mietitään, onko niissä esitetty tieto perusteltua ja paikkansa pitävää. Painetun ja elekronisten tiedonlähteiden luotettavuutta voidaan arvioida pitkälti samoilla kriteereillä. Tutustu kirjaston oppaan avulla lähteiden arviointiin.

Etkö löydä tarvitsemaasi artikkelia kokoelmistamme?

Logo

Email: library@tuni.fi
P. 0294 520 900

Kirjaston kotisivut | Library homepage
Andor

Palaute | Feedback