Skip to main content

Tietokannat A-Z | A-Z Databases

Löydä tiedonhakuusi sopivat tietokannat | Find the best library databases for your research

Loading...

Uusia Tietokantoja | New Databases

Loading...
The following databases are newly acquired or being evaluated for a future subscription.
  • Kirjaudu etäkäytössa | Log in for remote access
New
MustReadin lukeminen edellyttää rekisteröitymistä osoitteessa : https://www.mustread.fi/rekisteroidy. Syötä rekisteröitymisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi etunimi.sukunimi@tuni.fi niin järjestelmä tunnistaa sinut. Luo oma salasana ja hyväksy paluuviesti, niin pääset lukemaan MustReadia.

MustRead on uusi aikakauslehtityyppinen digimedia, joka aloitti toimintansa lokakuussa 2017. Lehdessä työskentelee journalistien lisäksi myös ekonomisteja ja politiikan tutkija. MustRead tutkii yhteiskunnallisia ilmiöitä pintaa syvemmältä – löydät mediasta asiapitoisia taustoittavia juttuja ja analyysejä

Android-puhelimeen, voi rekisteröitymisen jälkeen ladata MustRead-sovelluksen Play-kaupasta.
Safari sisältää kymmeniä tuhansia nimekkeitä etenkin tietotekniikan ja liiketalouden aloilta, kirjojen lisäksi myös videoita ja verkkokursseja. Safariin kirjaudutaan Tuni-tunnuksilla. Käytettävissä on myös mobiilisovellus: https://www.oreilly.com/online-learning/apps.html. Käyttö- ja latausohjeita: Oppaat - E-kirjaopas.

Safari contains ten of thousands of titles especially on the fields of information technology and business, in addition of books also videos and online courses. Use your Tuni account to log in to Safari. You can also download mobile app to your device: https://www.oreilly.com/online-learning/apps.html. Instructions: Guides - E-book guide.
Loading...
title
Loading...