Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

E-aineisto-opas: Edilex

Edilex

E-aineistopalvelun nimi ja linkki

Edilex

Kokoelman sisältö Oikeudellinen tietopalvelu. Edilexin keskeistä sisältöä ovat juridinen uutispalvelu, lakikirjaston sähköiset kirjat, artikkelit, lehdet (Defensor Legis, Lakimies, Liikejuridiikka, Oikeus, Ympäristöjuridiikka sekä Verotus-lehden viisi uusinta numeroa) ja sanakirja sekä ajantasaiset säädöstietokannat. Peruspalvelu sisältää myös keskeiset lainvalmisteluasiakirjat ja tuomioistuinten ratkaisutietokannat. Osa Edilexin Digikirjaston kirjoista on myös käytettävissä.
E-kirjojen löytyminen Löydät kirjat ja lehdet sekä Andorista että tietokannan omasta käyttöliittymästä.
Yhtäaikaisten käyttäjien määrä Rajoittamaton käyttöoikeus
Lukeminen Voit lukea kirjoja selaimessa online-tilassa.
Lataaminen Voit ladata kirjan laitteellesi offline-käyttöä varten (kirjan asetukset - lataa koko kirjan sisältö). Et voi kuitenkaan tallentaa ladattua kirjaa laitteellesi.
Käyttöohjeita Edilex-ohjeet
Käyttöehdot Tutustu käyttöehtoihin.
Muuta huomioitavaa
  • Digikirjan painosversio ja sivunumerointi vastaavat painettua kirjaa.
  • Tampereen korkeakouluyhteisön henkilökunta voi pyytää Editan asiakaspalvelusta tunnukset Oma Edilexiä varten.
  • Sisältää vertaisarvioituja artikkeleita. Artikkelissa on maininta "referee-artikkeli" sekä artikkelin kansilehdellä että viitekortilla Lisäksi väitöskirja-artikkelit ovat vertaisarvioituja. Tällöin sekä artikkelin kansilehdellä että viitekortilla on maininta "väitöskirja-artikkeli".

Logo

Email: library@tuni.fi
P. 0294 520 900

Kirjaston kotisivut | Library homepage
Andor

Palaute | Feedback