Skip to Main Content

E-aineisto-opas: Edilex

Edilex

E-aineistopalvelun nimi ja linkki

Edilex

Kokoelman sisältö Oikeudellinen tietopalvelu. Edilexin keskeistä sisältöä ovat juridinen uutispalvelu, lakikirjaston sähköiset kirjat, artikkelit, lehdet (Defensor Legis, Lakimies, Liikejuridiikka, Oikeus, Ympäristöjuridiikka sekä Verotus-lehden viisi uusinta numeroa) ja sanakirja sekä ajantasaiset säädöstietokannat. Peruspalvelu sisältää myös keskeiset lainvalmisteluasiakirjat ja tuomioistuinten ratkaisutietokannat. Osa Edilexin Digikirjaston kirjoista on myös käytettävissä.
E-kirjojen ja lehtien löytyminen Löydät kirjat ja lehdet sekä Andorista että tietokannan omasta käyttöliittymästä. Lehtien uusimmat numerot löytyvät Edilexin etusivulta. Etusivun yläosan palkissa on osio Lakikirjasto - Juridiset lehdet, josta löytyvät kaikki saatavilla olevat numerot. 
Yhtäaikaisten käyttäjien määrä Rajoittamaton käyttöoikeus
Lukeminen Voit lukea kirjoja selaimessa online-tilassa. Lehtiartikkelit ovat saatavana PDF-muodossa.
Lataaminen Voit ladata kirjan laitteellesi offline-käyttöä varten (kirjan asetukset - lataa koko kirjan sisältö). Et voi kuitenkaan tallentaa ladattua kirjaa laitteellesi.
Käyttöohjeita Edilex-ohjeet ja Edilexin käyttövinkkejä.
Käyttöehdot Tutustu käyttöehtoihin.
Muuta huomioitavaa
  • Digikirjan painosversio ja sivunumerointi vastaavat painettua kirjaa.
  • Sisältää vertaisarvioituja artikkeleita. Artikkelissa on maininta "referee-artikkeli" sekä artikkelin kansilehdellä että viitekortilla Lisäksi väitöskirja-artikkelit ovat vertaisarvioituja. Tällöin sekä artikkelin kansilehdellä että viitekortilla on maininta "väitöskirja-artikkeli".
  • Mikäli palvelun etusivun oikeassa yläkulmassa näkyy teksti "Tampereen yliopisto + Ammattikorkeakoulu mukaan lukien Tampereen yliopistollinen sairaala", palveluun ei enää tarvitse kirjautua kehotteesta huolimatta. 
  • Tampereen korkeakouluyhteisön henkilökunta voi pyytää Editan asiakaspalvelusta Oma Edilex -tunnukset erillistä kirjautumista varten.Tunnuksen avulla voi ottaa käyttöön Lakikanava-seurantapalvelun, Lakipostin sekä Muistilista-palvelun. Tällöin voit kirjautua palveluun lisäksi palvelun oikeasta yläkulmasta.

Logo

Email: library@tuni.fi
P. 0294 520 900

Kirjaston kotisivut | Library homepage
Andor

Palaute | Feedback