Skip to Main Content

E-aineisto-opas: KauppakamariTieto ja Ammattikirjasto

KauppakamariTieto ja Ammattikirjasto

E-aineistopalvelun nimi ja linkki

Kauppakamaritieto : Ammattikirjasto

Aineiston sisältö

Talous- ja henkilöstöhallinnon sekä juridiikan ammattilaisille suunnattu verkkopalvelu, joka tarjoaa ajantasaisen tiedon lakimuutoksista, uusista viranomaisohjeista sekä oikeuskäytännöistä.

KauppakamariTiedon Ammattikirjasto -osiossa on Helsingin seudun kauppakamarin julkaisemia e-kirjoja viidessä kokoelmassa: Talous, Työsuhde. Juridiikka, Johtaminen sekä Myynti, markkinointi ja viestintä

Aineiston löytyminen KauppakamariTieto ja Ammattikirjasto -palvelut löytyvät kirjaston tietokantalistalta sekä Andor-hakupalvelusta. Yksittäiset kirjat löydät sekä Andor-hakupalvelusta että tietokannan omasta käyttöliittymästä. Kirjat eivät toimi Editan Kauppakamari digikirjaston kautta.
Yhtäaikaisten käyttäjien määrä Rajoittamaton käyttöoikeus
Lukeminen Voit lukea kirjoja ja muuta aineistoa selaimessa online-tilassa.
Lataaminen Kirjoja ei voi ladata omalle koneelle.
Tulostaminen ja kopioiminen Siteeraaminen tai tulostaminen vähäisessä määrin omaan käyttöön on sallittua. Tällöin on aina kerrottava tekstin lähde. Voit tulostaa yksittäisiä lukuja tai tallentaa niitä pdf-muotoon kunkin tekstiluvun alussa olevasta tulostinikonista.
Käyttöohjeita

Opasvideo (yleisesittely)

Ohjeet (mukana myös opasvideoita)

Käyttöehdot Tutustu käyttöehtoihin.
Muuta huomioitavaa
  • KauppakamariTieto-välilehdellä ovat teokset, joita päivitetään säännöllisesti. Ammattikirjaston kirjojen sisältö ei päivity vaan on täysin yhteneväinen painettujen kirjojen kyseisen painoksen kanssa.
  • Ammattikirjaston kirjojen sivunumerot ovat näkyvissä. Sivunumerot vastaavat painetun kirjan sivunumerointia ja voit myös siirtyä suoraan tietylle sivulle.
  • Kirjanmerkit ja muistio toiminnot eivät ole käytettävissä IP-tunnistukseen perustuvassa kirjautumisessa.
  • Palvelun ohjeissa: Viittaaminen KauppakamariTiedon tai Ammattikirjaston teokseen
  • Saavutettavuus: Kirjat toimivat yleisimmillä ruudunlukuohjelmilla (parhaiten Firefoxissa). Tekstin kokoa myös mahdollisuus muuttaa.

Logo

Email: library@tuni.fi
P. 0294 520 900

Kirjaston kotisivut | Library homepage
Andor

Palaute | Feedback