Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

E-aineisto-opas: EBSCO eBooks

EBSCO eBooks

E-kirjapalvelun nimi ja linkki

EBSCO eBooks

Kokoelman sisältö Monitieteinen e-kirjatietokanta.
E-kirjojen löytyminen Löydät kirjat sekä Andor-hakupalvelusta että tietokannan omasta käyttöliittymästä.
Yhtäaikaisten käyttäjien määrä
  • Suurimmassa osassa kirjoista rajoittamaton käyttöoikeus 
  • Myös 1–3 käyttäjän lisenssejä. Voit tehdä varauksen kirjaan,  mikäli se on jo luettavana. Kirjan vapautumisesta tulee tieto sähköpostiin.
Lukeminen Voit lukea kirjoja online-tilassa Ebscon omassa lukuohjelmassa.
Lataaminen
  • Suurimman osan kirjoista voit ladata omalle koneellesi.
  • Ladataksesi kirjan kirjaudu palveluun TUNI-tunnuksella tai Taysin etäkäyttötunnuksella – myös yliopistoverkossa.

Kirjojen lataamiseen omalle koneellesi tarvitset:

  • Adobe Digital Editions -lukuohjelman tai vastaavan (tietokoneet ja mobiililaitteet). Huom. Jos olet Tampereen korkeakouluyhteisön henkilökuntaa ja käytössäsi on työkone, niin voit ladata Adobe Digital Editions -lukuohjelman Software Centeristä.
  • Adobe ID -tunnuksen, jolla aktivoit lukuohjelman​. Voit myös aktivoida lukuohjelman ilman Adobe ID:tä, jos luet kirjaa vain yhdellä tietokoneella. Valitse "I want to authorize my computer without an ID".
  • Latausohjeita

Laina-aika: 1–14 vuorokautta

Voit myös ladata kirjojen yksittäisiä kappaleita tai sivuja PDF-muodossa omalle koneellesi tai Google Driveen (ks. ohje).

Mobiilisovellus

Voit ladata Ebsco Mobile -sovelluksen sovelluskaupastasi  (IOS/Android). Sovellukseen voit ladata ja lukea Ebscon kirjoja ja artikkeleita. Valitse organisaatioksi Tampereen yliopiston kirjasto ja kirjaudu sovellukseen tuni-tunnuksellasi tai Taysin etäkäyttötunnuksella.

How to Download and Read EBSCO eBooks using the EBSCO MobileApp

EBSCO Mobile App - Installation and Authentication FAQs

Downloading and Reading eBooks on the EBSCO Mobile App

Tulostaminen Voit tallentaa kirjojen sivuja PDF-muodossa sekä lähettää niitä sähköpostitse ja tulostaa myöhemmin Adobe-ohjelmassa. Sivumäärärajoitukset vaihtelevat kirjoittain (enintään 100 sivua).
Käyttöohjeita

Ebsco LibGuides

Ebsco Support Center

How to Use EBSCO eBooks

Saavutettavuus

EBSCO Accessibility

EBSCO eBook Accessibility User Guide and FAQs

Muuta huomioitavaa
  • DRM (Digital Rights Management) -vapaita kirjoja voit ladata millä tahansa lukuohjelmalla ja ilman kirjautumista palveluun. Tulostamisessa ja kopioinnissa ei ole rajoituksia.
  • EBSCOHostissa on myös jonkin verran äänikirjoja (Audiobook collection). Niitä voit kuunnella mobiililaitteilla Ebsco Audiobooks -sovelluksella. Voit ladata sen sovelluskaupastasi. Klikkaa Log in ja valitse Single Sign-On Login. Valitse sitten Finnish Haka Federation - Tampere University community. Näytteen äänikirjasta voi kuunnella selaimessa.EBSCO eBooks LibGuide: Audiobooks 

Ebscon e-kirjoja

Logo

Email: library@tuni.fi
P. 0294 520 900

Kirjaston kotisivut | Library homepage
Andor

Palaute | Feedback