Artikkelit ja tietokannat - Metsätalous - Oppaat | Guides at Tampere University Library

Tiedonlähteitä

TAPIO Metsänhoitokortisto This link opens in a new window TAPIO Metsänhoitokortisto sisältää tietokortteja ja videoita metsänhoidosta.
Academic Search Ultimate (EBSCO) This link opens in a new window Monitieteinen tietokanta sisältää yli 10 000 lehteä, joista suurin osa tieteellisesti arvioituja kokotekstilehtiä lähes kaikilta tieteenaloilta.EBSCO Mobile App - start guide The database includes full text for more than 10 000 journals. Most of them are peer-reviewed journals. Coverage spans virtually every area of academic study.
- This link opens in a new window
ABI/INFORM Collection (ProQuest) This link opens in a new window Sisältää tuhansia englanninkielisiä kansainvälisiä aikakauslehtiartikkeleita, väitöskirjoja, ammattilehtiä, konferenssijulkaisuja ja markkinakatsauksia. Sisällöstä suurin osa on kokotekstiä. Aihealueita ovat liiketaloustiede, hallintotieteet ja oikeustiede, lisäksi myös energia- ja ympäristöaiheita, tietoliikennetekniikkaa sekä yhteisöviestintää.Thousands of full-text journals, dissertations, working papers, key business and economics periodicals such as the Economist, country-and industry-focused reports, and downloadable data. Its international coverage gives researchers a complete picture of companies and business trends around the world.
- This link opens in a new window
Emerald This link opens in a new window Sisältää lehtiä ja kirjoja johtamisen, talouden, liiketaloustieteen, markkinoinnin, hallinnon ja sekä informaatiotutkimuksen, tekniikan ja yhteiskuntatieteiden aloja. Lisäksi palvelussa on käytettävissä avoimia kirjoja tai kirjojen lukuja.Contains full text journals and ebooks in management, technology, business, information studies, education, social care and tourism. Contains also Open Access books and chapters.
- This link opens in a new window
ScienceDirect (Elsevier) This link opens in a new window Yli 2200 lehden kokotekstiartikkelit pääosin luonnontieteiden ja lääketieteen aloilta, mutta myös taloustieteiden, yhteiskuntatieteiden sekä humanististen tieteiden aloilta. Sisältää myös kirjaston hankkimia e-kirjoja lähinnä tekniikan aloilta.Multidisciplinary. Technology, nature sciences, mathematics, business. 1995-, over 14 million articles, over 2200 full text journals. Contains also e-books mainly on technology.
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
Scopus (Elsevier) This link opens in a new window Scopus on monitieteellinen viittaus- ja tiivistelmätietokanta, joka kattaa tieteellisiä lehtiä yli 5000 kustantajalta sekä konferenssijulkaisuja, ammattilehtiä ja kirjasarjoja. Scopuksessa on hakumahdollisuus yli 24 miljoonasta patentista, Scopusta voi käyttää myös viittausanalyysiin.Scopus is a multidisciplinary reference and abstract database covering scientific journals from over 5000 publishers, conference proceedings, professional journals and book series. Scopus is searchable for over 24 million patents, and can also be used for citation analysis.
- This link opens in a new window
KnowPap - Paperinvalmistuksen oppimisympäristö This link opens in a new window Paperitekniikan, paperitehtaan automaation ja prosessinhallinnan oppimisympäristö, joka on suunniteltu itseopiskeluun ja opetuksen tueksi. KnowPap® is a multimedia learning environment covering papermaking and process control. It can be used for self-studying or as supplementary material for teaching.
- This link opens in a new window
KnowPulp - Sellunvalmistuksen oppimisympäristö This link opens in a new window Sellutekniikan, sellutehtaan automaation ja prosessinhallinnan oppimisympäristö, joka on suunniteltu itseopiskeluun ja opetuksen tueksi. KnowPulp is a multimedia learning environment covering chemical pulping and process control. It can be used for self-study or as supplementary material for teaching.
- This link opens in a new window
Rakennustiedon verkkopalvelut (ent. RT-Tietoväylä) This link opens in a new window Palvelu kokoaa yhteen alaa ohjaavat lait ja määräykset, nimikkeistöt, yleiset laatuvaatimukset, ohjeet ja tuotetietoa. Tampereen korkeakouluyhteisön käytössä ovat seuraavat palvelut: RT-kortisto, LVI-kortisto, Ratu-kortisto, KH-kortisto, Ratu-kustannuslaskenta sekä InfraRYL-, MaaRYL-, TalotekniikkaRYL- ja KiinteistöRYL -palvelut , Infra-täsmäpakki sekä digikirja: Asuntoarkkitehtuurin käsikirjaPalvelut on tarkoitettu yksinomaan opetuskäyttöön ja niiden sisältö on nähtävissä kaikille Tampereen korkeakouluyhteisön käyttäjille. Tietoturvasyistä palveluja ja niiden toiminnallisuuksia ei saa käyttää mahdollisiin omiin hankkeisiin. Kaikki palveluissa käytetty ja niihin täydennetty sisältö on Tampereen korkeakouluyhteisön omaisuutta. Rakennustiedon tietosuojaseloste. 
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
ForestBioFacts This link opens in a new window ForestBioFacts on oppimisympäristö, joka käsittelee metsään pohjautuvia tuotteita ja niiden valmistukseen liittyviä prosesseja ja teknologioita monesta eri näkökulmasta. Oppimisympäristö pohjautuu Papermaking Science and Technology -kirjasarjaan, joka sisältyy ForestBioFactsiin.Huom. Toimii henkilökohtaisella tunnuksella, jonka Tampereen korkeakouluyhteisön jäsenet voivat luoda tuni-sähköpostiosoitetta käyttäen tästä linkistä: http://tuni.shor.tn/forestbiofacts. Kirjaudu sitten tunnuksellasi osoitteeseen: https://www.forestbiofacts.com tai klikkaa ForestBioFacts-linkkiä.
- This link opens in a new window
ForestBioFacts is a digital learning environment encompassing forest-based products and technologies from various viewpoints. Includes Papermaking Science and Technology book series.
NB: Create your personal credentials using tuni email address from this link: http://tuni.shor.tn/forestbiofacts. Then sign in to https://www.forestbiofacts.com or click ForestBioFacts link.

Kotimaiset artikkelit

Arto on kotimaisten tieteellisten ja ammatillisten artikkelien viitetietokanta. Osa artikkeleista on luettavissa elektronisena. Arton sisältöön voit tehdä hakuja kahden palvelun kautta: Finna.fi ja Arto-aineisto Kansalliskirjaston hakupalvelu (erillinen välilehti). Hakutulokset ovat palveluissa samat.

Usein artikkeleista on saatavilla vain viitetieto. Kun näin on katso Andorista onko painettu versio lehdestä saatavilla kirjastosta.

ARTO This link opens in a new window Artikkeliviitteitä n. 400 jatkuvasti ilmestyvästä aikakauslehdestä kaikilta tiedon alueilta ja tieteellisyyden asteilta. Myös linkkejä artikkeleiden kokoteksteihin. Multidisciplinary. 1990-, references from ca. 400 Finnish journals.
Finna This link opens in a new window
- This link opens in a new window
Voit rajata tulokset pelkästään artikkeleihin tuloslistan vasemmasta reunasta.

Käytä aineistoja etänä

Hae tietokannat Tietokannat A-Z -listalta tai alakohtaisista oppaista. Kirjaudu Tuni-tunnuksella.
Kirjaudu kirjaston hakupalvelu Andoriin Tuni-tunnuksella tai Taysin vakioidulla kannettavalla VPN-yhteyden avulla.
Voit myös ladata Libkey Nomad -lisäosan selaimeesi. Tällöin saat tiedon, jos löytämäsi artikkeli on saatavissa kirjaston kautta. Kirjautumalla Tuni-tunnuksella saat pääsyn aineistoon.

Google Scholarin kautta kirjaston hankkimiin aineistoihin: Vasen yläkulma kolme viivaa ⇒ Asetukset ⇒ Kirjastolinkit ⇒ etsi ja valitse listalta Tampere University - TUNI Fulltext ⇒ tallenna

Ota yhteyttä!

Andor-hakupalvelu

Andorista löydät kirjaston painetut aineistot ja laajan kansainvälisten e-aineistojen kokoelman. Kun teet opinnäytteeseen liittyvää tiedonhakua, on suositeltavaa Andorin lisäksi etsiä myös oman tieteenalan tietokannoista. Huomaathan, että kaikkien kotimaisten tai kansainvälisten tietokantojen sisältö ei löydy Andorin haulla.

Andor - hakupalvelu This link opens in a new window Andorista löytyy kirjaston hankkimat painetut ja elektroniset kirjat ja lehdet, sekä korkeakouluyhteisön opinnäytteet. Lisäksi Andorista löytyy laaja kansainvälisten artikkelien ja muiden julkaisujen kokoelma.

Andor-opas Opas Andorin käyttöön

Etkö löydä tarvitsemaasi artikkelia kokoelmistamme?

Tutustu vaihtoehtoisiin tapoihin löytää artikkeleja.
Ota yhteyttä kaukopalveluun (maksullinen palvelu).