Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Metsätalous: Koulutukset

Koulutukset

Tiedonhankintataitojen koulutusta on tarjolla kaikilla kampuksilla. Koulutuksissa on kampuskohtaisia eroja. Lue alla oman kampuksesi tarjoamista koulutusvaihtoehdoista.

Hervannan kampus: Uusien opiskelijoiden koulutukset

Koulutus suoritetaan itsenäisesti Moodlessa sijaitsevalla verkkokurssilla: Tiedonhaun verkkokurssi, Hervannan kampus, aloittavat 2021

1. vuoden opiskelijoiden koulutukset ovat osana tiedekuntakohtaisia johdantokursseja. Suorituksen kirjaus vaatii ilmoittautumisen kirjaston toteutukseen myös Sisussa.

Opetukseen liittyvät tiedustelut: Mervi Miettinen, etunimi.sukunimi@tuni.fi

Kandidaatinseminaareihin sisältyvä tiedonhankintataitojen koulutus

Kandidaatinseminaariin kuuluva tiedonhankintakoulutus koostuu videoluennosta (1h), ennakkotehtävästä ja etäyhteydellä (Zoom) pidetystä opetuksesta. Etäopetuksen ryhmään ilmoittaudutaan Sisussa kandiseminaarin oppimistapahtumien kautta.

VIdeoluento ja ennakkotehtävä ovat Moodlessa.

Kandiseminaarin tiedonhankintakoulutus on pakollinen, ja sen voi tarvittaessa suorittaa myös jonkun toisen kandikurssin harjoitukseen osallistumalla.

Hervannan kampuksen kandivaiheen opetukseen liittyvät tiedustelut: Maarit Laskujärvi, etunimi.sukunimi@tuni.fi

Diplomityöseminaareihin sisältyvä tiedonhankintataitojen koulutus

Diplomityöseminaariin tai muuhun vastaavaan kurssiin sisältyy kaikille tutkinto-opiskelijoille pakollinen 2h tiedonhankintakoulutus. 1. opetusperiodilla opetus toteutetaan etäyhteydellä (Zoom). Ilmoittautuminen harjoitusryhmiin on Sisussa oman DI-seminaarin tiedoissa.

Kirjasto järjestää myös läpi lukuvuoden luonnontieteiden ja ympäristöalan opetusohjelmaan kuuluvaa DI-vaiheen koulutusta (ENS.420 Diplomityön tiedonhankinta). Kurssi on suunnattu etenkin diplomityötään aloittaville opiskelijoille, joiden DI-seminaariin ei sisälly kirjaston koulutusta. Löydät aikataulut ja ilmoittautumisen Sisusta (vaatii tuni-kirjautumisen). Moodlesta löydät myös itseopiskelumateriaalia, johon tutustumista suositellaan, mikäli aiemmasta tiedonhankintakoulutuksesta on kulunut aikaa tai et ole aiemmissa opinnoissa opiskellut tiedonhankintaa.

Hervannan kampuksen DI-vaiheen opetukseen liittyvät tiedustelut: Esa Hakala, etunimi.sukunimi@tuni.fi

Opetusohjelmaan kuuluva koulutus TAMKissa

TAMKin tiedonhankintataitojen opetus sisältyy opetussuunnitelmaan. Opiskelija, lue lisää koulutusohjelmasi opetussuunnitelmasta.

Työpajojen ajankohdat

Opiskelijoiden etä- ja lähityöpajat 2.9. - 10.12.2021

  • torstaisin klo 16-17 ja perjantaisin klo 8-9
  • työpajat järjestetään etänä 1. periodissa
  • 2. periodissa on sekä etä- että lähityöpajoja

to 14.10.  etätyöpaja
to 14.10.  Musiikkialan etätyöpaja
pe 15.10.  Terveysalan etätyöpaja
to 28.10. TAMK pääkampus lähityöpaja
pe 29.10. etätyöpaja
to 4.11. etätyöpaja
pe 5.11. Linna  lähityöpaja
to 11.11. Hervanta  lähityöpaja
pe 12.11. etätyöpaja
to 18.11. etätyöpaja
pe 19.11. Terveysalan lähityöpaja TAMK pääkampus
to 25.11. Linna  lähityöpaja
pe 26.11. etätyöpaja
to 2.12. etätyöpaja
pe 3.12. Hervanta  lähityöpaja
to 9.12. etätyöpaja
pe 10.12. Terveysalan lähityöpaja TAMK pääkampus