Historiatieteet: Artikkelit ja tietokannat

Historiatieteiden opas

Etäkäyttöohje

Voit käyttää e-aineistoja etänä Tampereen yliopiston tai ammattikorkeakoulun ulkopuolelta:

Lue lisää etäkäytöstä kirjaston verkkosivulta.

Andor

Hae Andor-hakupalvelusta

Tietokannat A-Z

Keskeisiä tietokantoja

Aloita hakusi näistä tietokannoista.

Keskiajan historian tietokantoja

Tutustu seuraavaksi näihin tietokantoihin.

Muita hyödyllisiä tietokantoja

Tutustu myös näihin monitieteisiin tietokantoihin:

Opastusta ja ohjeita

Jos etsit tiettyä artikkelia:

1. Etsi artikkelia Andorista
  2. Etsi artikkelia  GoogleScholarin kautta, kun käytät tätä linkkiä ja kirjaudut pyydettäessä tuni-tunnuksella niin myös kirjaston kautta hankitut artikkelit avautuvat.

Tutustu kirjaston oppaisiin:

Google Scholar

Kun menet tästä linkistä Google Scholariin, saat Tampereen korkeakouluyhteisön hankkimiin palveluihin kokotekstilinkkejä myös kampuksen ulkopuolella.

Artikkelit joita ei löydy kokoelmistamme

Etkö löydä haluamaasi artikkelia kokoelmistamme? Ota yhteyttä kaukopalveluun

Tietoasiantuntija

Profile Photo
Paula Nissilä
Contact:
Keskustakampus

Kirjaston yhteystiedot ja aukioloajat

Tampereen yliopiston kirjaston toimipistekohtaiset yhteistiedot ja aukioloajat löydät kirjaston verkkosivuilta.

Monipuoliset oppimisympäristöt

Kaksi opiskelijaa työskentelee läppäreillään monipuolisessa tilassa ikkunaseinäisessä nurkassa. Kuvassa näkyy iso screen, mukavia tuoleja ja viherkasveja.

Kuva: Jonne Renvall / Tampereen yliopisto