Skip to Main Content

Lääketiede: Opinnäytteet

Korkeakouluyhteisön opinnäytteet

Löydät kaikki Tampereen korkeakouluyhteisön opinnäytteet Andor-hakupalvelun kautta. Uusimmista opinnäytteistä suurin osa on luettavissa avoimesti verkossa.

Voit hakea opinnäytteitä Andorista kahdella tavalla.

  • Perushaku: Tee haku kuten yleensä ja rajaa saatu hakutulos opinnäytteisiin sivun vasemmassa reunassa olevan Aineistotyyppi-valinnan kautta. Näin saatu mukaan kattavasti myös vanhempia opinnäytteitä.
  • Tarkennettu haku: valitse kohta Julkaisuarkistot Trepo & Theseus. Haku kohdentuu Tampereen yliopiston opinnäytteisiin Trepo-julkaisuarkistossa ja TAMKin opinnäytteisiin Theseus-julkaisuarkistossa. Mukaan tulee myös Trepossa olevia muita julkaisuja kuten tutkijoiden rinnakkaistallenteita.

Avoimesti julkaistuja opinnäytteitä voit hakea myös suoraan Trepo ja Theseus julkaisuarkistojen kautta. Niissä haku kohdistuu myös kokoteksteihin ja voit selata opinnäytteitä tiedekunnittain/tutkinto-ohjelmittain/oppiaineittain. 

Yliopiston opinnäytteet (vuodesta 2019 alkaen), jotka eivät ole saatavilla avoimen verkon kautta, ovat luettavissa kokonaisuudessaan vain kirjaston (Hervanta + Linna) opinnäytepisteillä. Väitöskirjoista on lainattava paperikappale kirjaston kokoelmissa.

Muiden korkeakoulujen opinnäytteet

Muiden korkeakoulujen e-muotoisia opinnäytetöitä voit hakea kunkin yliopiston julkaisuarkistosta.

Ohjeita opinnäytteen tekijälle

Muuntaja -palvelu opinnäytteiden PDF/A -muutokseen

Opinnäytteiden PDF/A -muotoon muuttamista varten on nyt avattu Muuntaja -palvelu koko korkeakouluyhteisön käyttöön. Muuntajan avulla muutat helposti opinnäytteesi PDF/A -muotoon. Lue lisää ja testaa itse osoitteessa https://muuntaja.tuni.fi/. Muuntaja -palveluun kirjaudutaan Tuni -tunnuksilla.

Logo

Email: library@tuni.fi
P. 0294 520 900

Kirjaston kotisivut | Library homepage
Andor

Palaute | Feedback