Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Lääketiede: Artikkelit ja tietokannat

Etäkäyttöohje

E-aineistojen etäkäyttö Tampereen yliopiston tai ammattikorkeakoulun ulkopuolelta tapahtuu kirjautumalla aineistoihin Tuni-tunnuksellasi.

Jos e-aineistojen etäkäytössä on ongelmia, ilmoita asiasta kirjastoon joko sähköpostilla kirjasto@tuni.fi tai 
palautelomakkeella.

Lue lisää etäkäytöstä.

Preprint-palvelut

Hakukoneet

Keskeisiä tietokantoja

Medline on lääke- ja terveystieteiden sekä lähialojen tärkein kansainvälinen kirjallisuusviitetietokanta. Medline on tarjolla Ovidin ja PubMedin käyttöliittymissä.

Lähialojen tietokantoja

Etsiessäsi terveystaloustiedettä käsitteleviä artikkeleita, muista Medlinen, Cinahlin, PsycInfon ja sosiaalialan tietokantojen lisäksi myös nämä terveystaloustieteen ja taloustieteen tietokannat. 

Artikkelit, joita ei löydy kirjaston kokoelmista

Etkö löydä haluamaasi artikkelia kirjaston kokoelmista? Voit ottaa yhteyttä kaukopalveluun niin tilaamme sinulle siitä kopion. Kaukopalvelu on maksullinen palvelu.

Tietoasiantuntija

Apua tiedonhakuun

Kun tarvitset ohjausta ja neuvoja tiedonhakuun, voit varata tunnin henkilökohtaisen ohjausajan. Edellytyksenä ohjaukseen tulemiselle on, että olet suorittanut kaikki opetussuunnitelmaan kuuluvat tiedonhankinnan koulutukset.

Ohjausaika varataan lomakkeella (valitse vaihtoehto Tutkimuksen tiedonhaun suunnittelu). Ohjaukset järjestetään toistaiseksi etänä.