Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Lääketiede: Artikkelit ja tietokannat

Etäkäyttöohje

E-aineistojen etäkäyttö Tampereen yliopiston tai ammattikorkeakoulun ulkopuolelta tapahtuu kirjautumalla aineistoihin Tuni-tunnuksellasi.

Jos e-aineistojen etäkäytössä on ongelmia, ilmoita asiasta meille kirjasto@tuni.fi.

Lue lisää etäkäytöstä.

Preprint-palvelut

Hakukoneet

Kun menet oheisen linkin kautta Google Scholariin, pääset käsiksi yliopiston hankkimiin lehtiin sisältyviin artikkeleihin.

Alternative Access

Keskeisiä tietokantoja

Medline on lääke- ja terveystieteiden sekä lähialojen tärkein kansainvälinen kirjallisuusviitetietokanta. Medline on tarjolla Ovidin ja PubMedin käyttöliittymissä.

Lähialojen tietokantoja

Etsiessäsi terveystaloustiedettä käsitteleviä artikkeleita, muista Medlinen, Cinahlin, PsycInfon ja sosiaalialan tietokantojen lisäksi myös nämä terveystaloustieteen ja taloustieteen tietokannat. 

Tietoasiantuntija

Apua tiedonhakuun

Kun tarvitset ohjausta ja neuvoja tiedonhakuun, voit varata tunnin henkilökohtaisen ohjausajan. Edellytyksenä ohjaukseen tulemiselle on, että olet suorittanut opetussuunnitelmaan kuuluvat tiedonhankinnan koulutukset.

Ohjausaika varataan lomakkeella (valitse vaihtoehto Tutkimuksen tiedonhaun suunnittelu). Ohjaukset järjestetään toistaiseksi etänä.