Kirjat - Terveystieteet ja terveysala - Oppaat | Guides at Tampere University Library

E-kirjat

E-kirjoja löytyy sekä Andorista että e-kirjapalveluista. Esim.

Andor - hakupalvelu This link opens in a new window
Andorista löytyy kirjaston hankkimat painetut ja elektroniset kirjat ja lehdet, sekä korkeakouluyhteisön opinnäytteet. Lisäksi Andorista löytyy laaja kansainvälisten artikkelien ja muiden julkaisujen kokoelma.
Books@Ovid This link opens in a new window Lääketieteen, hoitotieteen ja lähialojen kirjoja. Sisältää myös lääketieteen LWW Doody's Core Collection 2020 ja Ovid Pocket Medicine Series -kokoelmien kirjat. E-books on medicine, nursing and related fields. Contains ebooks of LWW Doody's Core Collection 2020 and Ovid Pocket Medicine Series.
- This link opens in a new window
ClinicalKey Student This link opens in a new window ClinicalKey Student on vuorovaikutteinen oppimisalusta, joka tarjoaa pääsyn keskeisiin lääketieteen opiskelijoiden tarvitsemiin aineistoihin. Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä Tuni-sähköpostiosoitteella. E-aineisto-oppaan ClinicalKey Student -ohje ClinicalKey Student is an interactive learning platform that provides access to the key resources for medical students. You need to register by using your Tuni email account. ClinicalKey Student in E-Resource Guide
- This link opens in a new window
Ebook Central (ProQuest) This link opens in a new window Monitieteinen e-kirjatietokanta, joka sisältää Academic Complete, Open Access Complete, Diversity, Equity, & Inclusion -kokoelmat sekä yksittäin ostettuja e-kirjoja. E-aineisto-oppaan Ebook Central -ohjeet Multidisciplinary e-book service which includes Academic Complete, Open Access Complete, Diversity, Equity, & Inclusion collections and individual e-books purchases.. E-resource guide's Ebook Central instructions
- This link opens in a new window
EBSCO eBooks (Ebsco) This link opens in a new window Monitieteinen e-kirjatietokanta. E-aineisto-oppaan EBSCO eBooks -ohjeet Multidisciplinary e-book service. E-resource guide's EBSCO eBooks instructions
- This link opens in a new window
Kandidaattikustannuksen e-kirjasto This link opens in a new window E-kirjasto sisältää kaikki Kandidaattikustannuksen julkaisemat sähköiset lääketieteellisen alan teokset. E-kirjasto toimii työkaluna lääketieteen opiskelussa ja tukena terveyskeskus- ja erikoissairaanhoitotyössä. Ohjeita e-aineisto-oppaassa
- This link opens in a new window
Oppiportti This link opens in a new window Oppiportti on terveydenhuollon ammattilaisten sähköinen oppimisympäristö, joka sisältää Duodecimin keskeiset oppikirjat sekä verkkokoulutusmateriaaleja. Kirjat löytyvät Oppiportin kirjat-välilehdeltä. Käyttö- ja latausohjeita: Oppaat - E-kirjaopas.
- This link opens in a new window
SAGE Research Methods This link opens in a new window SAGE Research Methods sisältää kirjoja, hakuteoksia, lehtiartikkeleita ja videoita tutkimusmenetelmien aihealueilta. E-aineisto-oppaan SAGE Research Methods -ohjeet SAGE Research Methods contains books, reference works, articles and videos on research methods. E-resource guide's SAGE Research Methods instructions
- This link opens in a new window
VLeBooks This link opens in a new window Monitieteinen e-kirjatietokanta. E-aineisto-oppaan VLeBooks-ohjeet Multidisciplinary e-book service. E-resource guide's VLeBooks instructions
- This link opens in a new window

Interaktiivisia 3D-anatomiatietokantoja ja oppimistyökaluja:

Complete Anatomy
- This link opens in a new window
Lääketieteen opetuksen ja oppimisen tueksi kehitetty anatomiapalvelu / sovellus. Katso E-aineisto-oppaan Complete Anatomy -ohjeet

Complete Anatomy is an anatomy learning tool designed to support medical education. See E-resource guide's Complete Anatomy instructions
Visible Body – Anatomy & Physiology This link opens in a new window Interaktiivinen 3D-anatomiatietokanta ja oppimistyökalu. IOS- ja Android-mobiililaitteille on tarjolla Anatomy & Physiology -sovellus, joka löytyy sovelluskaupoista. Visible Body -ohjeet e-aineisto-oppaassa Interactive 3D learning tool and anatomy database planned for university purposes. There is an application available for IOS and Android mobile devices. The applications can be found in the application stores. Visible Body instructions in e-resource guide
- This link opens in a new window
Visible Body – Human Anatomy Atlas This link opens in a new window Interaktiivinen 3D-anatomiatietokanta ja oppimistyökalu. IOS- ja Android-mobiililaitteille on tarjolla Human Anatomy Atlas -sovellus, joka löytyy sovelluskaupoista. Visible Body -ohjeet e-aineisto-oppaassa An interactive 3D learning tool and anatomy database planned for university purposes. There are Human Anatomy Atlas applications available for IOS and Android mobile devices. The applications can be found in the application stores. Visible Body instructions in e-resource guide
- This link opens in a new window
Visible Body – Muscle Premium This link opens in a new window Interaktiivinen 3D-anatomiatietokanta ja oppimistyökalu lihasten toiminnasta. IOS- ja Android-mobiililaitteille on tarjolla Muscle Premium -sovellus, joka löytyy sovelluskaupoista. Visible Body -ohjeet e-aineisto-oppaassa An interactive 3D learning tool and anatomy database planned for university purposes. There are Muscle Premium applications available for IOS and Android mobile devices. The applications can be found in the application stores. Visible Body instructions in e-resource guide
- This link opens in a new window
Visible Body - Physiology & Pathology This link opens in a new window Interaktiivinen 3D-tietokanta ja oppimistyökalu ihmisen elintoiminnosta, niiden häiriöistä ja yleisimmistä sairauksista. IOS- ja Android-mobiililaitteille on tarjolla Physiology & Pathology -sovellus, joka löytyy sovelluskaupoista. Visible Body -ohjeet e-aineisto-oppaassa An interactive guide to core processes and common diseases of the human body. There are Physiology & Pathology application available for IOS and Android mobile devices. The applications can be found in the application stores. Visible Body instructions in e-resource guide

E-kirjat

Jos tiedät kirjan tekijän tai nimen, hae kirja Andorista, minkä kautta suurin osa kirjaston e-kirjoista löytyy.
Voit etsiä e-kirjoja myös suoraan e-kirjapalveluiden omista käyttöliittymistä. Palvelut sisältävät kirjan koko tekstin, joten voit hakea millä tahansa tekstissä esiintyvällä sanalla.
Jos et löydä tai et pääse lukemaan e-kirjaa johon sinulla pitäisi olla käyttöoikeus, ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.
E-kirjoja voi lukea selaimessa tai ladata omalle laitteelle. Ladattujen kirjojen laina-aika (=lataus) on yleensä 1-14 vrk.

E-kirjaopas
E-aineisto-oppaasta löydät ohjeita e-kirjojen lukemiseen ja lataamiseen.
Kaikki e-kirjapalvelut Tietokannat A-Z listalla

Etkö löytänyt haluamaasi kirjaa?

Tee hankintaehdotus

Auta meitä kehittämään kokoelmaamme ja tee hankintaehdotus

Kaukolaina - tilaa kirjoja muista kirjastoista lainaksi

Kaukolainaan voit tilata materiaalia, jota ei löydy kirjastostamme. Kaukolainaus on maksullinen palvelu.

Finna.fi - Museoiden, kirjastojen ja arkistojen aineistojen hakupalvelu
Muista myös Tampereen kaupunginkirjaston kokoelmat!

Painetut kirjat

Andor on Tampereen yliopiston kirjaston uusi hakupalvelu, josta löydät painetut ja elektroniset kirja- ja lehtikokoelmat. Hakemalla kaikesta saat tuloksiin myös kansainvälisiä artikkeleita, konferenssijulkaisuja, opinnäytteitä ym. aineistoa.
Kirjojen sisältöä on kuvailtu asiasanoilla, joita voit hyödyntää tiedonhaussa. Terveystieteiden kirjat on usein kuvailtu englanninkielisillä Medical Subject Headings -asiasanoilla (MeSH).
Tampereen yliopiston Arvon toimipisteessä kurssikirjat ovat omassa kokoelmassaan tekijän tai kirjan nimen mukaan.
Tampereen ammattikorkeakoulun Pääkampuksella kurssikirjat ja lainakirjat ovat samoissa hyllyissä. Kirjat on järjestetty sovelletun YKL-luokituksen mukaan.

Terveystieteet ja terveysala: Kirjat

E-kirjat

E-kirjat

Etkö löytänyt haluamaasi kirjaa?

Tee hankintaehdotus

Kaukolaina - tilaa kirjoja muista kirjastoista lainaksi

Painetut kirjat