E-aineistojen etäkäyttö Andor-tietokannassa.
Jos artikkelia ei löydy tietokannasta kokotekstinä, on paikannettava lehti tai kirja, jossa se on ilmestynyt joko kirjastosta tai muista artikkelitietokannoista SFX-linkin kautta.
Etkö löydä haluamaasi artikkelia kokoelmistamme? Ks. lisätietoa kaukopalvelusta. Kaukopalvelu on maksullinen palvelu
Tietokannoissa on alert-palvelut, joilla voi tehdä aiheestasi uutuusvahteja. Tällöin saat tiedot uusimmista artikkeleista esimerkiksi sähköpostiisi.
Medic-ohjeita:
Ohjeita:
Finna soveltuu hyvin erityisesti TAMKin oppiaineisiin.
Medline on lääke- ja terveystieteiden sekä lähialojen tärkein kansainvälinen kirjallisuusviitetietokanta. Medline on tarjolla Ebscohostin, Ovidin ja Pubmedin käyttöliittymissä.
Ohjeita:
Cinahl-ohjeita:
Ohjeita:
Ohjevideo suomeksi
Kun menet tästä linkistä Google Scholariin, saat Tampereen korkeakouluyhteisön hankkimiin palveluihin kokotekstilinkkejä myös kampuksen ulkopuolella.
Valitettavasti, Googlesta johtuvista syistä, yo. linkkin kautta haku ei aina toimi vaan käyttäjä saa virheen "todista, että et ole robotti. VIrhetiedoksi sivustonomistajalle. Virheellinen sivuston avaimen verkkotunnus.".
Tällöin on olemassa kiertotie. Google Scholarin asetuksista pystyy Library links -valikosta valitsemaan instituutioksi "Tampere University". Tällöin voi Google scholariin mennä ilman yo. linkkiäkin ja silti aina saada Tampereen yliopiston kirjaston tarjoamat linkit näkyviin.
1. Avaa Google Scholarin sivu ja valitse asetukset vasemmasta ylänurkasta
2. Valitse Library link ja kirjoita avautuvan sivu hakukenttään "Tampere" niin löydät Tampereen yliopiston valittavaksi. Valitse se ja tallenna.
Tämän jälkeen saat aina Google Scholarin tuloksiin Tampereen yliopiston kirjaston tarjoamien aineistojen linkit vaikka et menisikään Scholariin ylläolevasta linkistä.