Kirjat - Tietojenkäsittely ja tietotekniikka - Oppaat | Guides at Tampere University Library

E-kirjat

Löydät suurimman osan kirjaston hankkimista e-kirjoista Andorin kautta. Kirjojen lukeminen onnistuu joko verkkoselaimessa tai lataamalla kirja omalle laitteelle. Voit hakea e-kirjoja myös erillisistä e-kirjapalveluista.

Kaikki e-kirjapalvelut Tietokannat A-Z listalla

Andor - hakupalvelu This link opens in a new window Andorista löytyy kirjaston hankkimat painetut ja elektroniset kirjat ja lehdet, sekä korkeakouluyhteisön opinnäytteet. Lisäksi Andorista löytyy laaja kansainvälisten artikkelien ja muiden julkaisujen kokoelma.

Ohjeita e-kirjojen lukemiseen ja lataamiseen

E-kirjatietokannat

Etäkäyttö tuni-tunnuksella. Tässä listattuna muutama laaja-alainen e-kirjapalvelu.

AccessEngineering This link opens in a new window E-kirjoja, hakuteoksia, videoita, interaktiivisia graafeja, case study -aineistoja ja tutoriaaleja insinööritieteiden alalta. E-books, handbooks, videos, interactive graphs, case studies and tutorials in engineering. 
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
Ebook Central (ProQuest) This link opens in a new window Monitieteinen e-kirjatietokanta, joka sisältää Academic Complete, Open Access Complete, Diversity, Equity, & Inclusion -kokoelmat sekä yksittäin ostettuja e-kirjoja.Multidisciplinary e-book service which includes Academic Complete, Open Access Complete, Diversity, Equity, & Inclusion collections and individual e-books purchases.
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
EBSCO eBooks (Ebsco) This link opens in a new window Monitieteinen e-kirjatietokanta.Multidisciplinary e-book service. 
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
Knovel This link opens in a new window Tekniikan alan englanninkielinen e-kirjapalvelu. E-kirjojen taulukoita ja grafiikkaa on mahdollista muokata omien tarkoitusten mukaisiksi. Aihealueina mm. kemia, rakentaminen, yleiset insinööritieteet, ympäristötekniikka, sähkö- ja energiatekniikka, mekaniikka, elektroniikka, tekstiiliala ja materiaalitieteet. Tampereen yliopiston kirjaston kokoelman aihealueet saa näkyviin kohdasta Browse > My subscription. Knovel provides a one-stop source for finding answers to science and engineering questions. Also covers biochemistry, biology & biotechnology, environment & environmental engineering, food science, pharmaceuticals, cosmetics & toiletries. Part of books contains interactive tables. To see the collection of Tampere University Library, please click Browse - My subscription. 
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
O'Reilly (ent. Safari) This link opens in a new window O'Reilly sisältää kirjoja tietojenkäsittelytieteen, informaatioteknologian, ohjelmistokehityksen, digitaalisen median ja liiketoiminnan aloilta. Kirjojen lisäksi aineisto sisältää videoita, äänikirjoja, tutoriaaleja ja case study -aineistoa. Palveluun kirjaudutaan Tuni-tunnuksella. O'Reilly contains ten of thousands of titles especially on the fields of information technology and business, in addition of books also videos, audiobooks and online courses. Use your Tuni account to log in. 
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
Taylor & Francis eBooks This link opens in a new window Monitieteinen e-kirjatietokanta.Multidisciplinary e-book service. 
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window

E-kirjasarjat

Google Books

Löydät Googlebooksista teoksia, joita maailmalla on julkaistu. Muista lähdekritiikki! Googlebooksista et saa kirjan saatavuustietoja, ne voit katsoa Andorista. Kirjoja voi ehdottaa hankittavaksi kirjastolle.

Kirjoja tietystä teemasta

Tutustu kirjaston henkilökunnan Andoriin koostamiin teemakokoelmiin. Aiheina mm. opinnäyteoppaat, opiskelutaidot, mielen hyvinvointi ja äänikirjat.

Teemakokoelmat

Painetut kirjat

Tampereen yliopiston kirjaston painetut kokoelmat sisältävät kurssikirjoja, yleiskokoelman kirjoja, hakuteoksia, sanomalehtiä ja aikakauslehtiä yliopiston ja ammattikorkeakoulun opetuksen ja tutkimuksen aloilta.

Painetun aineiston sijaintitiedot (kirjaston toimipiste, hyllyluokka) löydät Andorista. Kirjat voidaan aakkostaa tekijän tai kirjan nimen mukaan, tämänkin tiedon Andor kertoo.

Hyllyluokat Tampereen yliopiston kirjaston eri toimipisteissä

Andor - hakupalvelu This link opens in a new window Andorista löytyy kirjaston hankkimat painetut ja elektroniset kirjat ja lehdet, sekä korkeakouluyhteisön opinnäytteet. Lisäksi Andorista löytyy laaja kansainvälisten artikkelien ja muiden julkaisujen kokoelma.