Artikkelit ja tietokannat - Sähkötekniikka - Oppaat | Guides at Tampere University Library

Aloita näillä tietokannoilla

IEEE Xplore - IEEE Electronic Library (IEL) This link opens in a new window Verkkolehtiä, konferenssijulkaisuja, standardeja ja e-kirjoja tietotekniikan, elektroniikan ja sähkötekniikan aloilta.Publications from the Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) and the Institution of Electrical Engineers (IEE). Journal articles, conference proceedings, standards and e-books.
- This link opens in a new window
Knovel This link opens in a new window Knovel-aineisto sisältää yli 10 000 kirjaa mm. kemian, biologian, tekniikan, geologian sekä elintarvike- ja terveystieteiden aloilta ja lisäksi mm. hakuteoksia, standardeja, tietokantoja, konferenssijulkaisuja ja yhtälöharjoituksia.Tampereen yliopiston kirjaston kokoelman aihealueet saa näkyviin kohdasta Browse > My subscription. Knovel covers over 10 000 books in chemistry, biology, engineering, geology, food and health sciences etc. and in addition, among others, major reference works, standards, databases, proceedings and equation workbooks.To see the collection of Tampere University Library, please click Browse - My subscription. 
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
Scopus (Elsevier) This link opens in a new window Scopus on monitieteellinen viittaus- ja tiivistelmätietokanta, joka kattaa tieteellisiä lehtiä yli 5000 kustantajalta sekä konferenssijulkaisuja, ammattilehtiä ja kirjasarjoja. Scopuksessa on hakumahdollisuus yli 24 miljoonasta patentista, Scopusta voi käyttää myös viittausanalyysiin.Scopus is a multidisciplinary reference and abstract database covering scientific journals from over 5000 publishers, conference proceedings, professional journals and book series. Scopus is searchable for over 24 million patents, and can also be used for citation analysis.
- This link opens in a new window
ScienceDirect (Elsevier) This link opens in a new window Yli 2200 lehden kokotekstiartikkelit pääosin luonnontieteiden ja lääketieteen aloilta, mutta myös taloustieteiden, yhteiskuntatieteiden sekä humanististen tieteiden aloilta. Sisältää myös kirjaston hankkimia e-kirjoja lähinnä tekniikan aloilta.Multidisciplinary. Technology, nature sciences, mathematics, business. 1995-, over 14 million articles, over 2200 full text journals. Contains also e-books mainly on technology.
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
Springer Nature Link This link opens in a new window Yli 2200 lehteä matematiikan, fysiikan, kemian, lääke-, luonnon-, ympäristö-, geo-, insinööri-, tietojenkäsittely-, taloustieteiden ja humanististen tieteiden aloilta. Sisältää myös kirjaston hankkimia e-kirjoja erityisesti tekniikan, lääketieteen ja luonnontieteiden aloilta.Multidisciplinary. Technology, nature sciences, medicine, business, social sciences. +2200 full text journals, +41 000 books and reference works.
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
Sähköinfo Severi This link opens in a new window Aineistopalvelu sähköisen talotekniikan suunnitteluun, urakointiin ja kunnossapitoon. Sisältö: 1. ST-kortisto - kaikki kortit, ST-käsikirjat, ohjeistot ja esimerkit, 2. Lomakkeet - työsuhdeasiat, urakointi ym. 3. Sähköpätevyyden ylläpitokansio - ohjeita ja määräyksiä, 4. Turva-alan tietokansiot - sähköinen turvallisuustekniikka, 5. Sähköistysalan työsuhdekansio - työehtosopimukset, lainsäädäntö 6. Sähkömaailma-lehti, Sähkömaailma Extra ja Sähköala-lehden arkisto. Palveluun on myös hankittu D1-2022 Käsikirja rakennusten sähköasennuksista (katso kohta e-kirjat).
- This link opens in a new window

Jatka näillä tietokannoilla

ACM Digital Library This link opens in a new window Sisältää ACM:n omia julkaisuja sekä muuta tietojenkäsittelyyn liittyvää kokotekstiaineistoaThe ACM Digital Library is a comprehensive collection of ACM publications online and it contains over 1.4 million pages of text.
- This link opens in a new window
Advanced Technologies & Aerospace Collection (ProQuest) This link opens in a new window Tietotekniikan, avaruus- ja lentotekniikan, energiatekniikan ja informaatioteknologian viitteitä ja kokotekstejä vuodesta 1962 lähtien.Computer science, aerospace, energy science, information science etc. 1962-
- This link opens in a new window
Abstracts in New Technology & Engineering (ProQuest) This link opens in a new window Informaatioteknologian alan tiivistelmiä. Osa Engineering Indexiä. Information technology. Part of Engineering Index.
- This link opens in a new window
Computer and Information Systems Abstracts (ProQuest) This link opens in a new window Informaatioteknologian alan tiivistelmiä. Tietokanta on osa Advanced Technologies & Aerospace Indexiä.Information technology. Database is now part of Advanced Technologies & Aerospace Indexiä.
- This link opens in a new window
Business Searching Interface (EBSCO) This link opens in a new window Hakuliittymän kautta voit selata ja etsiä taloustietoa maittain sekä yritysten ja teollisuudenalojen tietoja sekä markkinatietoja ja -tutkimusta. Interface provides an easy way to both browse and search for country economic data, company profiles, industry information and market research. Business and economics, society, technology, science, medicine.
- This link opens in a new window
Electronics and Communications Abstracts (ProQuest) This link opens in a new window Elektroniikan, sähkötekniikan ja tietoliikennetekniikan alojen viitteitä. Osa Advanced Technologies & Aerospace Indexiä. Electrotechnology, electronics, telecommunications technology, automatic control engineering. 1981-. Part of Advanced Technologies & Aerospace Index.
- This link opens in a new window
Emerald This link opens in a new window Sisältää lehtiä ja kirjoja johtamisen, talouden, liiketaloustieteen, markkinoinnin, hallinnon ja sekä informaatiotutkimuksen, tekniikan ja yhteiskuntatieteiden aloja. Lisäksi palvelussa on käytettävissä avoimia kirjoja tai kirjojen lukuja.Contains full text journals and ebooks in management, technology, business, information studies, education, social care and tourism. Contains also Open Access books and chapters.
- This link opens in a new window
OSTI.GOV This link opens in a new window U.S. Department of Energyyn kuuluvan Office of Scientific and Technical Informationin (OSTI) ylläpitämä portaali, joka tarjoaa pääsyn yli 3 miljoonaan tietueeseen, mm. teknisiin raportteihin, lehtiartikkeleihin, konferenssijulkaisuihin ja patentteihin.A portal developed by the Office of Scientific and Technical Information (OSTI) of the U.S. Department of Energy that provides access to more than 3 million records, including technical reports, journal articles, conference proceedings and patents.
ProQuest Central This link opens in a new window Laaja, monitieteinen kokotekstitietokanta. Kokoaa yhteen ProQuestin alatietokannat eri aloita. Large multidisciplinary full-text database bringing together complete databases across all major subject areas.
- This link opens in a new window
Technology Collection (ProQuest) This link opens in a new window Kokoelma sisältää tekniikan alan kokotekstejä, lehtiä, teknisiä raportteja, konferenssijulkaisuja jne.The Technology Collection includes the Advanced Technology & Aerospace and Materials Science & Engineering, and provides full-text titles from around the world, including scholarly journals, trade and industry journals, magazines, technical reports, conference proceedings, and government publications.
- This link opens in a new window
Web of Science This link opens in a new window Viitetietokantoja, joissa on artikkelitietojen lisäksi tietoa artikkelien saamista viittauksista. Web of Science sisältää Science Citation Expanded, Social Sciences Citation Index ja Arts & Humanities Citation Index -tietokannat. Sisältää myös Journal and Highly Cited Data -aineiston, joka kattaa Journal Citation Reports ja Essential Science Indicators -aineistot Web of Science provides seamless access to the Science Citation Expanded, Social Sciences Citation Index and Arts & Humanities Citation Index. Also includes Journal and Highly Cited Data, which covers Journal Citation Reports and Essential Science Indicators -resources. Also Derwent innovation index, Journal citations reports, Essential science indicators, Incites.
- This link opens in a new window
Wiley Online Library This link opens in a new window Sisältää tieteellisiä lehtiä lääketieteen, luonnon-, yhteiskunta- ja humanististen tieteiden sekä tekniikan, biotieteiden ja kemian aloilta. Sisältää myös e-kirjoja ja hakuteoksia eri aloilta.Multidisciplinary. Technology, nature sciences, medicine. 1997-, about 1400 full text journals. Reference Works licensed perpetually.
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
Sähköverkkoextra This link opens in a new window Sähköverkkoextra on työkalu sähköverkko-, verkonrakennus- ja urakointiyhtiöissä työskenteleville. Palvelu kokoaa yhteen paikkaan ajankohtaista sähköverkkoalaa koskevaa tietoa. Jatkuvasti päivittyvästä Sähköverkkoextrasta saa alaa koskevat uusimmat ohjeistukset sekä verkostosuositukset ja verkostourakka-asiakirjat.
- This link opens in a new window

Käytä aineistoja etänä

Hae tietokannat Tietokannat A-Z -listalta tai alakohtaisista oppaista. Kirjaudu Tuni-tunnuksella.
Kirjaudu kirjaston hakupalvelu Andoriin Tuni-tunnuksella tai Taysin vakioidulla kannettavalla VPN-yhteyden avulla.
Voit myös ladata Libkey Nomad -lisäosan selaimeesi. Tällöin saat tiedon, jos löytämäsi artikkeli on saatavissa kirjaston kautta. Kirjautumalla Tuni-tunnuksella saat pääsyn aineistoon.

Google Scholarin kautta kirjaston hankkimiin aineistoihin: Vasen yläkulma kolme viivaa ⇒ Asetukset ⇒ Kirjastolinkit ⇒ etsi ja valitse listalta Tampere University - TUNI Fulltext ⇒ tallenna

Ota yhteyttä!

Opastusta ja ohjeita

Jos etsit tiettyä artikkelia:

Etsi artikkelia Andorista
Etsi artikkelia kampusverkossa GoogleScholarin kautta

Tutustu kirjaston oppaisiin

Andor-opas Opas Andorin käyttöön
Tiedonhaun opas

Hae Andorista

Etkö löydä tarvitsemaasi artikkelia kokoelmistamme?

Tutustu vaihtoehtoisiin tapoihin löytää artikkeleja.
Ota yhteyttä kaukopalveluun (maksullinen palvelu).

Sähkötekniikka: Artikkelit ja tietokannat