Kirjat - Tietojohtaminen ja tuotantotalous - Oppaat | Guides at Tampere University Library

E-kirjat

Jos tiedät kirjan tekijän tai nimen, hae kirja Andorista, minkä kautta suurin osa kirjaston e-kirjoista löytyy.
Voit etsiä e-kirjoja myös suoraan e-kirjapalveluiden omista käyttöliittymistä. Palvelut sisältävät kirjan koko tekstin, joten voit hakea millä tahansa tekstissä esiintyvällä sanalla.
Jos et löydä tai et pääse lukemaan e-kirjaa johon sinulla pitäisi olla käyttöoikeus, ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.
E-kirjoja voi lukea selaimessa tai ladata omalle laitteelle. Ladattujen kirjojen laina-aika (=lataus) on yleensä 1-14 vrk.

E-kirjaopas
E-aineisto-oppaasta löydät ohjeita e-kirjojen lukemiseen ja lataamiseen.
Kaikki e-kirjapalvelut Tietokannat A-Z listalla

E-kirjapalveluja

AccessEngineering This link opens in a new window E-kirjoja, hakuteoksia, videoita, interaktiivisia graafeja, case study -aineistoja ja tutoriaaleja insinööritieteiden alalta. E-aineisto-oppaan AccessEngineering-ohjeet E-books, handbooks, videos, interactive graphs, case studies and tutorials in engineering. E-resource guide's AccessEngineering instructions
- This link opens in a new window
Ebook Central (ProQuest) This link opens in a new window Monitieteinen e-kirjatietokanta, joka sisältää Academic Complete, Open Access Complete, Diversity, Equity, & Inclusion -kokoelmat sekä yksittäin ostettuja e-kirjoja. E-aineisto-oppaan Ebook Central -ohjeet Multidisciplinary e-book service which includes Academic Complete, Open Access Complete, Diversity, Equity, & Inclusion collections and individual e-books purchases.. E-resource guide's Ebook Central instructions
- This link opens in a new window
Gale eBooks This link opens in a new window Hakuteoksia ja muita e-kirjoja eri tieteenaloilta. E-aineisto-oppaan Gale eBooks -ohjeet Reference works and e-books. E-resource guide's Gale eBooks instructions
- This link opens in a new window
Knovel This link opens in a new window Tekniikan alan englanninkielinen e-kirjapalvelu. E-kirjojen taulukoita ja grafiikkaa on mahdollista muokata omien tarkoitusten mukaisiksi. Aihealueina mm. kemia, rakentaminen, yleiset insinööritieteet, ympäristötekniikka, sähkö- ja energiatekniikka, mekaniikka, elektroniikka, tekstiiliala ja materiaalitieteet. Tampereen yliopiston kirjaston kokoelman aihealueet saa näkyviin kohdasta Browse > My subscription. E-aineisto-oppaan Knovel-ohjeet Knovel provides a one-stop source for finding answers to science and engineering questions. Also covers biochemistry, biology & biotechnology, environment & environmental engineering, food science, pharmaceuticals, cosmetics & toiletries. Part of books contains interactive tables. To see the collection of Tampere University Library, please click Browse - My subscription. E-resource guide's Knovel instructions
- This link opens in a new window
O'Reilly (ent. Safari) This link opens in a new window O'Reilly sisältää kirjoja tietojenkäsittelytieteen, informaatioteknologian, ohjelmistokehityksen, digitaalisen median ja liiketoiminnan aloilta. Kirjojen lisäksi aineisto sisältää videoita, äänikirjoja, tutoriaaleja ja case study -aineistoa. Palveluun kirjaudutaan Tuni-tunnuksella. E-aineisto-oppaan O'Reilly-ohjeet O'Reilly contains ten of thousands of titles especially on the fields of information technology and business, in addition of books also videos, audiobooks and online courses. Use your Tuni account to log in. E-resource guide's O'Reilly instructions
- This link opens in a new window

Painetut kirjat

Löydät painetut kirjat Andorista.

Tietojohtamiseen ja tuotantotalouteen liittyviä hyllyluokkia Hervannassa

P 33 Kansantalous. Kauppa. Talouspolitiikka
P 621.7 Tuotantotekniikka
P 65 Teollisuustalous
P 651 Yrityksen hallinto ja organisaatio. Johtaminen. Yrityssuunnittelu
P 656 Liikennetekniikka
P 657 Laskentatoimi. Rahoitus
P 658 Tuotantotalous
P 658.8 Markkinointi. Kansainvälistyminen. Tiedotus
P 66 Prosessitekniikka. Energiatekniikka