Skip to Main Content

Rakennustekniikka: Lehdet

E-lehtien haku

Hae Andorista lehtiä

Kansainväliset e-lehdet

Andorista voit hakea kirjastoon tulevia e-lehtiä ja voit myös etsiä julkaisuja tieteenaloittain.

Esimerkkejä rakennustekniikan e-lehdistä:

The cover of: Journal of Building Physics

Journal of Building Physics

Saatavilla vuodesta 2005

JUFO-taso: 2

The cover of: Journal of Constructional Steel Research

Journal of Constructional Steel Research

Saatavilla vuodesta 1980

JUFO-taso: 2

The cover of: Building and Environment

Building and Environment

Saatavilla vuodesta 1976

JUFO-luokka: 1

Esimerkkejä talotekniikan e-lehdistä

 

Kotimaiset e-lehdet

The cover of: Rakenteiden mekaniikka

Rakenteiden mekaniikka on Rakenteiden mekaniikan seuran julkaisema, avoimesti saatavilla oleva lehti. Rakenteiden mekaniikka -lehden JUFO-taso on 1.  

Kotimaisia lehtiarkistoja

Painetut lehdet

Kirjaston kokoelmista löytyy sekä ammattilehtiä että tieteellisiä lehtiä. Painettujen lehtien tiedot löydät kattavasti Andorin lehtihausta.

Hervannan ja Kuntokadun kirjastoihin tulee useita rakennustekniikan painettuja kotimaisia ammattilehtiä. Lehtien verkkosivuilla on saatavissa arkisto ja näköislehtiä. Tutustu myös arkkitehtuurin lehtiin.

Sanomalehdet

Kirjastoon tilataan useita painettuja sanomalehtiä. Valikoima vaihtelee kampuksittain. Lue lisää sanomalehtikokoelmasta kirjaston sivuilta. Käytössäsi on myös kaksi kotimaisten sanomalehtien elektronista palvelua:

Kuinka arvioida lehtiä

Julkaisufoorumi (JUFO) on suomalainen tieteellisen julkaisutoiminnan laadunarviointia tukeva luokitusjärjestelmä. Luokitus sisältää niin lehtiä, kirjasarjoja, konferensseja kuin kirjakustantajiakin. Luokituksessa kaikkien tieteenalojen keskeiset ulkomaiset ja kotimaiset julkaisukanavat jaotellaan luokkiin.

Julkaisufoorumi-luokat ovat: 0= kanavat, jotka eivät (vielä) täytä tason 1 kriteereitä; 1 = perustaso; 2 = johtava taso; 3 = korkein taso.

Palvelu sisältää Journalytics -osion joka sisältää keskeiset julkaisukanvavaa koskevat tiedot sekä Predatory Reports -osion, josta voit tarkistaa  ns. saalistajalehtiä, joiden tieteellinen arvo on kyseenalainen.

Lehden Impact Factor (IF) kertoo, kuinka usein keskimäärin lehden julkaisemiin artikkeleihin on viitattu. Web of Science -tietokannan viittausaineistoon perustuvat lehtien Impact Factor (IF) -arvot löytyvät  JCR-tietokannasta. Lue lisää tutkimuksen arvioinnista.

Logo

Email: library@tuni.fi
P. 0294 520 900

Kirjaston kotisivut | Library homepage
Andor

Palaute | Feedback