Skip to Main Content

Uuden opiskelijan tietopaketti: Opiskelijan kirjasto

Opas uusille sekä opintojen pariin tauon jälkeen palaaville opiskelijoille.

Kurssikirjat kirjastosta

Kirjastoon on hankittu Tampereen yliopistossa ja Tampereen ammattikorkeakoulussa opetettavien kurssien kurssikirjoja. Kurssikirjoja löytyy sekä painettuina että elektronisena.

Voit hakea kurssikirjoja kirjaston tietokannasta Andorista kirjan nimellä ja tekijällä.

Kirjahylly TAMKin tiloissa.

Kuva: Jonne Renvall / Tampereen yliopisto

Kurssikirjoja löytyy toimipisteittäin, ja valikoima vaihtelee kampuksella opetettavien alojen mukaan. Lue lisää kurssikirjojen sijannista eri kampuksilla.

Mikäli et löydä haluamaasi kirjaa, kysy meiltä!

Laina-ajat ja lainan uusiminen

Kirjaston painetuilla aineistoilla on eri mittaisia laina-aikoja. Tavallisimmin laina-aika on neljä viikkoa, kurssikirjoilla kaksi viikkoa. Tarkista lainaamasi aineiston laina-aika sähköpostilla toimitettavasta lainakuitistasi. Yölaina on palautettava seuraavana arkipäivänä klo 10:00 mennessä!

Mikäli tarvitset lainaamaasi kirjaa pidempään, voit uusia lainasi itse Andorissa.

Tampereen yliopiston kirjasto

Tampereen yliopiston kirjasto on kaikille avoin tieteellinen kirjasto, joka palvelee paikan päällä yhteensä neljässä eri toimipisteessä sekä verkossa.

Kirjasto tarjoaa yhteisen informaatio- ja oppimisympäristön, joka ei rajoitu pelkkään fyysiseen tilaan vaan on verkon kautta läsnä kaikkialla siellä missä asiakkaat, erityisesti opiskelijat, ovat.

Oppimistilat

Tarjoamme kaikilla kampuksilla erilaisia oppimis- ja opiskelutiloja, jotka toimivat sekä oppimisympäristönä että opiskelijoiden kohtaamispaikkana. Kirjastossa on varattavana oppimistiloja myös ryhmätöille. Katso kampuskohtaiset tilakuvaukset sivuiltamme.

Linnan hiljainen lukusali.

Kuva: Jonne Renvall / Tampereen yliopisto

Korkeakouluyhteisön IT-palvelut

Huomaathan että Tampereen yliopiston ja ammattikorkeakoulun IT-palvelut, ei kirjasto, hoitaa useita korkeakouluyhteisön IT-asioita, kuten käyttäjätunnuksia. Tampereen korkeakouluyhteisön IT-palveluiden tiedot on koottu kattavasti yhteen paikkaan. Sieltä löytyy yleisimpiä vastauksia mm. langattomasta verkosta ja tulostamisesta, ohjelmistoista ym.

Logo

Email: library@tuni.fi
P. 0294 520 900

Kirjaston kotisivut | Library homepage
Andor

Palaute | Feedback