Skip to main content

Opinnäytteiden haku: Opinnäytteiden hakeminen tietokannoista

Korkeakouluyhteisön opinnäytteet

Kaikki uuden korkeakouluyhteisön opinnäytteet löytyvät Andorin kautta. Uusimmista opinnäytteistä suurin osa on luettavissa avoimesti verkossa. Linkit löytyvät Andorista. Vanhempien ja paperimuotoisten opinnäytteiden osalta tarkistathan saatavuuden Andorin kautta. 

Andorin perushaussa voit rajata haun ainoastaan opinnäytteisiin. Haku rajautuu valintasi mukaan joko Tampereen yliopiston opinnäytteisiin Trepo-julkaisuarkistossa tai TAMKin opinnäytteisiin Theseus-julkaisuarkistossa. Andorissa hakutuloksen voi rajata opinnäytteisiin myös jälkikäteen vasemmalla puolella olevan Aineistotyyppi-valinnan kautta. 

Avoimesti julkaistuja opinnäytteitä voit hakea myös suoraan julkaisuarkistojen kautta. Trepossa ja Theseuksessa haku kohdistuu myös kokoteksteihin. Niissä voi selata opinnäytteitä myös tiedekunnittain/tutkinto-ohjelmittain/oppiaineittain. 

Kattavimman hakutuloksen saat etsimällä sekä Andorista että suoraan julkaisuarkistojen kautta.

Yliopiston uusimmat (vuodesta 2019 alkaen) opinnäytteet, jotka eivät ole luettavissa avoimen verkon kautta, ovat luettavissa kokonaisuudessaan vain kirjastojen (Hervanta, Linna, Arvo) opinnäytepisteillä. 

Tietokantoja

Opinnäytteen jättäminen arvioitavaksi

Mikäli haluat jättää opinnäytteesi arvioitavaksi, katso Opinnäytteen jättäminen arvioitavaksi.