Kirjat - Kemia - Oppaat | Guides at Tampere University Library

E-kirjaopas

Jos tiedät kirjan tekijän tai nimen, hae kirja Andorista, minkä kautta suurin osa kirjaston e-kirjoista löytyy.
Voit etsiä e-kirjoja myös suoraan e-kirjapalveluiden omista käyttöliittymistä. Palvelut sisältävät kirjan koko tekstin, joten voit hakea millä tahansa tekstissä esiintyvällä sanalla.
Jos et löydä tai et pääse lukemaan e-kirjaa johon sinulla pitäisi olla käyttöoikeus, ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.
E-kirjoja voi lukea selaimessa tai ladata omalle laitteelle. Ladattujen kirjojen laina-aika (=lataus) on yleensä 1-14 vrk.

E-kirjaopas
E-aineisto-oppaasta löydät ohjeita e-kirjojen lukemiseen ja lataamiseen.
Kaikki e-kirjapalvelut Tietokannat A-Z listalla

E-kirjatietokantoja

AccessEngineering This link opens in a new window E-kirjoja, hakuteoksia, videoita, interaktiivisia graafeja, case study -aineistoja ja tutoriaaleja insinööritieteiden alalta. E-books, handbooks, videos, interactive graphs, case studies and tutorials in engineering. 
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
CHEMnetBASE : Chemical Databases Online This link opens in a new window Kokoelma sisältää yhdeksän kemian alan tietokantaa/sanakirjaa/hakuteosta.Collection of 9 interactive chemistry databases/dictionaries/handbooks.
Ebook Central (ProQuest) This link opens in a new window Monitieteinen e-kirjatietokanta, joka sisältää Academic Complete, Open Access Complete, Diversity, Equity, & Inclusion -kokoelmat sekä yksittäin ostettuja e-kirjoja.Multidisciplinary e-book service which includes Academic Complete, Open Access Complete, Diversity, Equity, & Inclusion collections and individual e-books purchases.
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
Knovel This link opens in a new window Knovel-aineisto sisältää yli 10 000 kirjaa mm. kemian, biologian, tekniikan, geologian sekä elintarvike- ja terveystieteiden aloilta ja lisäksi mm. hakuteoksia, standardeja, tietokantoja, konferenssijulkaisuja ja yhtälöharjoituksia.Tampereen yliopiston kirjaston kokoelman aihealueet saa näkyviin kohdasta Browse > My subscription. Knovel covers over 10 000 books in chemistry, biology, engineering, geology, food and health sciences etc. and in addition, among others, major reference works, standards, databases, proceedings and equation workbooks.To see the collection of Tampere University Library, please click Browse - My subscription. 
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
ForestBioFacts This link opens in a new window ForestBioFacts on oppimisympäristö, joka käsittelee metsään pohjautuvia tuotteita ja niiden valmistukseen liittyviä prosesseja ja teknologioita monesta eri näkökulmasta. Oppimisympäristö pohjautuu Papermaking Science and Technology -kirjasarjaan, joka sisältyy ForestBioFactsiin.Huom. Toimii henkilökohtaisella tunnuksella, jonka Tampereen korkeakouluyhteisön jäsenet voivat luoda tuni-sähköpostiosoitetta käyttäen tästä linkistä: http://tuni.shor.tn/forestbiofacts. Kirjaudu sitten tunnuksellasi osoitteeseen: https://www.forestbiofacts.com tai klikkaa ForestBioFacts-linkkiä.
- This link opens in a new window
ForestBioFacts is a digital learning environment encompassing forest-based products and technologies from various viewpoints. Includes Papermaking Science and Technology book series.
NB: Create your personal credentials using tuni email address from this link: http://tuni.shor.tn/forestbiofacts. Then sign in to https://www.forestbiofacts.com or click ForestBioFacts link.