Kirjat - Bioteknologia - Oppaat | Guides at Tampere University Library

E-kirjat

Jos tiedät kirjan tekijän tai nimen, hae kirja Andorista, minkä kautta suurin osa kirjaston e-kirjoista löytyy.
Voit etsiä e-kirjoja myös suoraan e-kirjapalveluiden omista käyttöliittymistä. Palvelut sisältävät kirjan koko tekstin, joten voit hakea millä tahansa tekstissä esiintyvällä sanalla.
Jos et löydä tai et pääse lukemaan e-kirjaa johon sinulla pitäisi olla käyttöoikeus, ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.
E-kirjoja voi lukea selaimessa tai ladata omalle laitteelle. Ladattujen kirjojen laina-aika (=lataus) on yleensä 1-14 vrk.

E-kirjaopas
E-aineisto-oppaasta löydät ohjeita e-kirjojen lukemiseen ja lataamiseen.
Kaikki e-kirjapalvelut Tietokannat A-Z listalla

Tekniikan hakuteoksia ja e-kirjoja

AccessEngineering This link opens in a new window E-kirjoja, hakuteoksia, videoita, interaktiivisia graafeja, case study -aineistoja ja tutoriaaleja insinööritieteiden alalta. E-books, handbooks, videos, interactive graphs, case studies and tutorials in engineering. 
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
Knovel This link opens in a new window Knovel-aineisto sisältää yli 10 000 kirjaa mm. kemian, biologian, tekniikan, geologian sekä elintarvike- ja terveystieteiden aloilta ja lisäksi mm. hakuteoksia, standardeja, tietokantoja, konferenssijulkaisuja ja yhtälöharjoituksia.Tampereen yliopiston kirjaston kokoelman aihealueet saa näkyviin kohdasta Browse > My subscription. Knovel covers over 10 000 books in chemistry, biology, engineering, geology, food and health sciences etc. and in addition, among others, major reference works, standards, databases, proceedings and equation workbooks.To see the collection of Tampere University Library, please click Browse - My subscription. 
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
CHEMnetBASE : Chemical Databases Online This link opens in a new window Kokoelma sisältää yhdeksän kemian alan tietokantaa/sanakirjaa/hakuteosta.Collection of 9 interactive chemistry databases/dictionaries/handbooks.
Oxford Reference This link opens in a new window Oxford University Pressin sanakirjoja ja hakuteoksia eri aloilta.Dictionaries and reference works on many subject areas. 
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window
Ebook Central (ProQuest) This link opens in a new window Monitieteinen e-kirjatietokanta, joka sisältää Academic Complete, Open Access Complete, Diversity, Equity, & Inclusion -kokoelmat sekä yksittäin ostettuja e-kirjoja.Multidisciplinary e-book service which includes Academic Complete, Open Access Complete, Diversity, Equity, & Inclusion collections and individual e-books purchases.
- This link opens in a new window
- This link opens in a new window

Bioteknologian e-kirjat Wiley Onlinestä

Painetut kirjat

Tampereen yliopiston kirjaston painetut kokoelmat sisältävät kurssikirjoja, yleiskokoelman kirjoja, hakuteoksia, sanomalehtiä ja aikakauslehtiä yliopiston ja ammattikorkeakoulun opetuksen ja tutkimuksen aloilta.

Painetun aineiston sijaintitiedot (kirjaston toimipiste, hyllyluokka) löydät Andorista. Kirjat voidaan aakkostaa tekijän tai kirjan nimen mukaan, tämänkin tiedon Andor kertoo.

Hyllyluokat Tampereen yliopiston kirjaston eri toimipisteissä

Andor - hakupalvelu This link opens in a new window
Andorista löytyy kirjaston hankkimat painetut ja elektroniset kirjat ja lehdet, sekä korkeakouluyhteisön opinnäytteet. Lisäksi Andorista löytyy laaja kansainvälisten artikkelien ja muiden julkaisujen kokoelma.

Etkö löytänyt haluamaasi kirjaa?

Tee hankintaehdotus

Auta meitä kehittämään kokoelmaamme ja tee hankintaehdotus

Kaukolaina - tilaa kirjoja muista kirjastoista lainaksi

Kaukolainaan voit tilata materiaalia, jota ei löydy kirjastostamme. Kaukolainaus on maksullinen palvelu.

Finna.fi - Museoiden, kirjastojen ja arkistojen aineistojen hakupalvelu
Muista myös Tampereen kaupunginkirjaston kokoelmat!