Skip to Main Content

Tampereen yliopiston kirjaston Sairaalaportaali: Etusivu

Tervetuloa Sairaalaportaaliin

Sairaalaportaali on Taysin henkilöstölle räätälöity Tampereen yliopiston kirjaston palvelusivusto.

Kirjaston aineistot

Hae Andor-hakupalvelusta

Ajankohtaista

Pakollinen tietoturvakoulutus kaikille TUNI-tunnuksen käyttäjille, myös Taysin etäkäyttötunnuksen haltijoille

Koulutus on käytävä 30.4.2023 mennessä, tai käyttäjätunnus lukkiutuu 1.5. Salasanan voi resetoida salasana.tuni.fi:n kautta ja sen jälkeen käyttäjällä on 8 päivää aikaa suorittaa kurssi.

Kurssi suoritetaan verkkokoulutuksena Moodlessa ja se löytyy nimellä: Korkeakouluyhteisön tietoturva- ja tietosuojakoulutus. 

Kurssi: Korkeakouluyhteisön tietoturva- ja tietosuojakoulutus (tuni.fi)

Lisätietoja: tietoturva@tuni.fi Ongelmatilanteet, esim. salasanan vaihdossa: IT Helpdesk, 0294 520 500, it-helpdesk@tuni.fi


E-aineistot tutuiksi: tietoiskutiistait klo 9:00

Kirjaston kautta käytössäsi ovat laajat ja laadukkaat e-aineistokokoelmat. Esittelemme eri aineistoja tiistaisin klo 9.00. Liity mukaan Teamsissa, ei ennakkoilmoittautumista. Linkit löydät kirjaston sivuilta. Tervetuloa!


Arvon toimipiste palvelee omatoimiperiaatteella 

Arvon omatoimipisteestä löydät lääketieteen, terveystieteiden ja biotieteiden kurssikirjat, lääketieteen erikoislääkärikoulutusten tenttivaatimuksiin kuuluvat painetut aineistot sekä keskeisiä terveysalojen painettuja lehtiä. Lääketieteen, terveystieteiden ja biotieteiden kirjallisuutta löydät myös TAMK Pääkampuksen toimipisteestä.

Omatoimipiste on avoinna ma-pe 8-16, kulkukortilla 24/7. Taysin henkilökunta saa kulkukortin Arvo-rakennuksen infosta, pääovien läheisyydesta. Infopisteen numero 0294 524 017.

Uusia aineistoja

Complete Anatomy -sovellus

Complete Anatomy on uuden sukupolven 3D-anatomiasovellus, joka on kehitetty lääketieteen ja terveystieteiden opetuksen ja oppimisen tueksi. Voit ladata Complete Anatomy -sovelluksen mobiililaitteille ja tietokoneille. Löydät palvelun laitteesi sovelluskaupasta, latausohjeet löydät e-aineisto-oppaastamme

Uutisia

Logo

Email: library@tuni.fi
P. 0294 520 900

Kirjaston kotisivut | Library homepage
Andor

Palaute | Feedback