Skip to main content

Tampereen yliopiston kirjaston Sairaalaportaali: Etusivu

Tervetuloa Sairaalaportaaliin

Sairaalaportaali on Taysin henkilöstölle räätälöity Tampereen yliopiston kirjaston verkkosivujen sisarsivu.

Lähikirjastosi on Kaupin kampuksella, Arvo-rakennuksessa sijaitseva Arvo-kirjasto. Jos tarvitset apua tiedonhankinnan ongelmissa tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai palautetta annettavana, ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

Arvo-kirjasto
Arvo Ylpön katu 34
33520 Tampere

Asiakaspalvelu: 040 190 4236
Email: kirjasto@tuni.fi

Aukioloajat
Ma 8-17, asiakaspalvelu 9-17
Ti-pe 8-16, asiakaspalvelu 9-16


Kuva: Jonne Renvall

Ajankohtaista

Ehdota Tampereen yliopiston kirjastoon uutta aineistoa, joko painettuna tai elektronisena!
Hankintaehdotuslomake

 


 

 

Uusi Andor-kirjastojärjestelmä on otettu käyttöön

Lue lisää

Andor-opas

Uusia aineistoja

JoVE (Journal of Visualized Experiments) -lehden artikkelit koostuvat korkealaatuisista video-esittelyistä ja yksityiskohtaisista tekstiprotokollista, jotka helpottavat tieteellistä toistettavuutta ja tuottavuutta. Lehti on ensimmäinen vertaisarvioitu videopalvelu. Lehden Impact Factor vuonna 2018 oli 1.108. Lehdestä on käytettävissä seuraavat aihealueet: Immunology and Infection, Neuroscience, Medicine, Biology, Chemistry, Biochemistry, Engineering, Bioengineering, Developmental Biology ja Environment.

JoVE Science Education Videos -videokirjasto on suunnattu perustutkintotason opetuskäyttöön. Kirjasto sisältää helposti ymmärrettäviä videoita, joiden avulla opetetaan peruskäsitteitä ja -tekniikoita. JoVE Science Education -palvelusta on saatavilla aihealueet Engineering ja Chemistry.

Kandidaattikustannuksen e-kirjasto sisältää kaikki Kandidaattikustannuksen julkaisemat sähköiset lääketieteellisen alan teokset, kuten Therapia Fennican ja Kliinisen farmakologian ja lääkehoidon. E-kirjasto toimii työkaluna lääketieteen opiskelussa ja tukena terveyskeskus- ja erikoissairaanhoitotyössä. Saat kirjat käyttöösi luomalla tunnukset, ks. ohjeet e-kirjaoppaasta.

eMagz-palvelussa on tarjolla 20 aikakaus- ja harrastelehteä, kuten Avotakka, Hyvä terveys, Suomen kuvalehti ja Kotilääkäri. Palvelussa on 24 kuukauden arkisto ja se on käytettävissä vain Taysin sairaalan, yliopiston ja ammattikorkeakoulun verkossa.

Kirjaston aineistot

Hae Andor-tietokannasta

Uutisia