Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Tampereen yliopiston kirjaston Sairaalaportaali: Etusivu

Tervetuloa Sairaalaportaaliin

Sairaalaportaali on Taysin henkilöstölle räätälöity Tampereen yliopiston kirjaston palvelusivusto.

Kirjaston aineistot

Hae Andor-hakupalvelusta

Ota yhteyttä

Tampereen yliopiston kirjasto
Puh. 0294 520 900 
Email: kirjasto@tuni.fi

Toimipisteet ja aukioloajat

Kuva: Jonne Renvall

Ajankohtaista

Tutkimuksen avoimet lisenssit - miten työskennellä Creative Commons -lisensseillä tutkijana

Tervetuloa kirjaston järjestämään Creative Commons -lisenssikoulutukseen, koulutus pidetään englanniksi. Kouluttajana toimii Tarmo Toikkanen, hän on Open Knowledge Finlandin ja Creative Commons Finlandin toiminnanjohtaja.

Koulutus pidetään ke 23.11. klo 14 - 15 Zoomilla. Osallistu tästä linkistä.


Sairaanhoitajan tietokannat on nyt Hoitotyön tietokanta

Hoitotyön tietokanta sisältää hoitotyöhön, hoitotoimenpiteisiin ja potilaan ohjaukseen liittyvää käytännönläheistä tietoa. Kaikille hoitotyön ammattilaisille suunnatussa tietokannassa on myös Hotus-hoitosuositukset, jotka ovat Hoitotyön tutkimussäätiön tuottamia suosituksia sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoille. Hoitotyön tietokannan löydät tietokantalistalta ja Andor-hakupalvelusta.


Arvon toimipiste palvelee omatoimiperiaatteella 

Arvon omatoimipisteestä löydät lääketieteen, terveystieteiden ja biotieteiden kurssikirjat, lääketieteen erikoislääkärikoulutusten tenttivaatimuksiin kuuluvat painetut aineistot sekä keskeisiä terveysalojen painettuja lehtiä. Lääketieteen, terveystieteiden ja biotieteiden kirjallisuutta löydät myös TAMK Pääkampuksen toimipisteestä.

Omatoimipiste on avoinna ma-pe 8-16, kulkukortilla 24/7. Taysin henkilökunta saa kulkukortin Arvo-rakennuksen infosta, pääovien läheisyydesta. Infopisteen numero 0294 524 017.

Uusia aineistoja

Complete Anatomy -sovellus

Complete Anatomy on uuden sukupolven 3D-anatomiasovellus, joka on kehitetty lääketieteen ja terveystieteiden opetuksen ja oppimisen tueksi. Voit ladata Complete Anatomy -sovelluksen mobiililaitteille ja tietokoneille. Löydät palvelun laitteesi sovelluskaupasta, latausohjeet löydät e-aineisto-oppaastamme

RadioGraphics on yksi radiologian johtavista julkaisuista, jota julkaisee Radiological Society of North America (RSNA). Olemme hankkineet pääsyn lehden Legacy Collection -arkistoon, arkistossa pääset lehden artikkeleihin vuodesta 1981 lähtien. Löydät lehden Andor-hakupalvelusta. Etäkäytössä kirjaudu Tuni-tunnuksella tai Taysin etäkäyttötunnuksella.

Uutisia

Logo

Email: library@tuni.fi
P. 0294 520 900

Kirjaston kotisivut | Library homepage
Andor

Palaute | Feedback