Tampere University Library
Oppaat | Guides
Tietokannat A-Z | A-Z Databases
Tietokannat A-Z | A-Z Databases
Toggle search filters navigation
Arkkitehtuuri | Architecture (43)
Automaatiotekniikka | Automation (44)
Biotekniikka | Biotechnology (25)
Biotuote- ja prosessitekniikka | Bioengineering (48)
Elokuva ja teatteri | Film and Theatre (23)
Filosofia | Philosophy (30)
Fysiikka | Physics (45)
Hallintotiede | Administration Sciences (29)
Historia | History (44)
Hoitotiede | Nursing (54)
Informaatiotutkimus | Information Science (22)
Kansantaloustiede | Economics (36)
Kansanterveys | Public Health (39)
Kasvatus | Education (37)
Kemia | Chemistry (44)
Kielet | Languages (45)
Kirjallisuus | Literature (37)
Konetekniikka | Mechanical Engineering (43)
Lääketiede | Medicine (70)
Laboratorioala | Laboratory Technology (13)
Liiketalous | Business (51)
Maatalous | Agriculture (5)
Matematiikka | Mathematics (52)
Materiaalitekniikka | Materials Science (52)
Matkailu- ja ravitsemisala | Hospitality and Tourism (6)
Metsätalous | Forestry (9)
Monialainen | Multidisciplinary (117)
Musiikki | Music (21)
Oikeus | Law (37)
Politiikantutkimus | Political Science (35)
Psykologia | Psychology (15)
Rakennustekniikka | Civil Engineering (45)
Sähkötekniikka | Electrical Engineering (47)
Signaalinkäsittely | Signal Processing (43)
Sosiaaliala | Social Services (19)
Sosiaalipolitiikka | Social Politics (35)
Sosiologia | Sociology (45)
Tekstiilitekniikka | Textile Engineering (3)
Terveysala | Health Care (39)
Tietojenkäsittely | Computer Science (26)
Tietojohtaminen | Information and Knowledge Management (32)
Tietotekniikka | Information Technology (61)
Tuotantotalous | Industrial Management (47)
Viestintä ja media | Media and Communication (34)
Yhteiskuntatieteet (15)
Ympäristö- ja energiatekniikka | Environmental Engineering and Energy Technology (46)
Ympäristöala | Environmental Studies (26)
E-kirjatietokannat | E-book databases (62)
E-lehtitietokannat | E-journal databases (102)
Elokuva- ja videotietokannat | Films and videos (15)
Hakuteostietokannat | Reference works databases (46)
Koekäyttö | Trial (5)
Kokoelmatietokannat | Library catalogues (6)
Konferenssijulkaisut | Conference proceedings (15)
Kuvatietokannat | Image databases (9)
Lakitiedonlähteet | Laws and statutes (9)
Markkinatutkimus | Business profiles, market resea (10)
Open Access (30)
Opinnäytteet | Theses (9)
Patentit | Patents (6)
Portaalit | Portals (18)
Sanakirjat | Dictionaries (14)
Sanomalehdet | Newspapers (9)
Standardit | Standards (8)
Tekniset raportit |Technical reports (8)
Tilastot | Statistics (21)
Uutuudet | New (3)
Viitetietokannat | Reference databases (78)
Viittaustietokannat | Citation databases (10)
Viitteidenhallinta | Reference management (1)
ACLS (1)
ACS Publications (1)
Adato Energia (1)
Alma Insights (1)
Alma Media (1)
Alma Talent (5)
American Association for the Advancement of Science (1)
American Mathematical Society (2)
American Psychiatric Association (2)
American Society of Civil Engineers (1)
Argosy Publishing (4)
arXiv (1)
ASM International (1)
Association for Computer Machinery (1)
ASTM (1)
Bloomsbury (3)
Brepols Publishers (3)
Browns Books (1)
Bureau van Dijk (1)
Cabells (1)
Cambridge University Press (2)
Campbell Collaboration (1)
Centers for Disease Control and Prevention (1)
ChronosHub (1)
CIOS (1)
Clarivate (8)
Corporation for Digital Scholarship (1)
Digital Science & Research Solutions (1)
Digital Theological Library (1)
DiVA consortium (1)
DOAB Foundation (1)
Duodecim (3)
EBSCO (22)
Edita (2)
Ellibs (1)
Elsevier (9)
Emerald (1)
EU Law Live Sociedad Limitada (1)
European Commission (1)
European Patent Office (1)
Frontiers Media (1)
Gale (4)
Gartner (1)
Google (1)
Harvard University Press (1)
Helsingin seudun kauppakamari (2)
Helsingin yliopisto | University of Helsinki (3)
Infrastructure Services for Open Access (1)
Institute for Health Metrics and Evaluation (1)
Institute of Electrical and Electronics Engineers (1)
IntechOpen (1)
Integrum World Wide (2)
InteLex (1)
International Labour Organization (ILO) (1)
International Water Association Publishing (1)
IOP Publishing (1)
ISO (1)
Jisc (1)
John Benjamins (1)
JoVE (1)
JSTOR (2)
Kandidaattikustannus (1)
Kanopy (1)
Kansallinen audiovisuaalinen instituutti | National Audiovisual Institute (2)
Kansalliskirjasto | National Library of Finland (4)
Kansaneläkelaitos (1)
Kielikone (1)
LexisNexis (1)
Luonnonvarakeskus | Natural Resources Institute Finland (1)
Maailmanpankki | World Bank Group (2)
McGraw-Hill (1)
McMaster University (1)
MDPI (1)
MustRead (1)
National Academy of Sciences (2)
National Bureau of Economic Research (1)
National Center for Biotechnology Information (1)
National Library of Medicine NLM (7)
Naxos (2)
OAPEN Foundation (1)
OCLC (1)
Oikeusministeriö | Ministry of Justice (Finland) (1)
Open Book Publishers (1)
Open Greek & Latin (1)
Open Policy (1)
Optica Publishing Group (1)
Organisation for Economic Cooperation and Development (OECD) (1)
Oxford University Press (5)
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) | Finnish Patent and Registration Office (1)
PhilPapers Foundation (1)
Pohjoismaiden ministerineuvosto | Nordic Council of Ministers (1)
Project Gutenberg Literary Archive Foundation (1)
ProQuest (75)
Prowledge (2)
PSK standardisointi (1)
Puunjalostusinsinöörit (1)
Rakennustieto (2)
Royal Society of Chemistry (2)
SAE International (2)
Sage (3)
Sähköinfo (1)
Sairaanhoitajien koulutussäätiö | Finnish Nursing Education Foundation (1)
Sanastokeskus | Finnish Terminology Centre (1)
Schloss Dagstuhl (1)
SFS Suomen Standardit (2)
SPIE (1)
Springer Nature (3)
Statista (1)
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS) | Finnish Literature Society (2)
Suomen Elinkeinoelämän Keskusarkisto | Central Archives for Finnish Business Records (1)
Taideyliopisto | University of the Arts Helsinki (1)
Tampereen yliopisto | Tampere University (2)
TAPPI (1)
Taylor & Francis (4)
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) | Finnish Institute for Health and Welfare (2)
Tieteellisten seurain valtuuskunta | Federation of Finnish Learned Societies (2)
Tilastokeskus | Statistics Finland (3)
Times Higher Education (1)
Tulli | Finnish Customs (1)
U.S. Department of Energy (1)
UNESCO (1)
University College London (1)
University of Chicago Press (1)
University of Minnesota (1)
Valtioneuvoston kanslia (1)
VitalSource (1)
Wiley (3)
Wolfram (1)
Wolters Kluwer (5)
World Health Organization (WHO) (2)
Yhdistyneet kansakunnat (YK) | United Nations (UN) (1)
Ympäristöministeriö (1)
Clear Filters
Search
Arkkitehtuuri | Architecture (43)
Automaatiotekniikka | Automation (44)
Biotekniikka | Biotechnology (25)
Biotuote- ja prosessitekniikka | Bioengineering (48)
Elokuva ja teatteri | Film and Theatre (23)
Filosofia | Philosophy (30)
Fysiikka | Physics (45)
Hallintotiede | Administration Sciences (29)
Historia | History (44)
Hoitotiede | Nursing (54)
Informaatiotutkimus | Information Science (22)
Kansantaloustiede | Economics (36)
Kansanterveys | Public Health (39)
Kasvatus | Education (37)
Kemia | Chemistry (44)
Kielet | Languages (45)
Kirjallisuus | Literature (37)
Konetekniikka | Mechanical Engineering (43)
Lääketiede | Medicine (70)
Laboratorioala | Laboratory Technology (13)
Liiketalous | Business (51)
Maatalous | Agriculture (5)
Matematiikka | Mathematics (52)
Materiaalitekniikka | Materials Science (52)
Matkailu- ja ravitsemisala | Hospitality and Tourism (6)
Metsätalous | Forestry (9)
Monialainen | Multidisciplinary (117)
Musiikki | Music (21)
Oikeus | Law (37)
Politiikantutkimus | Political Science (35)
Psykologia | Psychology (15)
Rakennustekniikka | Civil Engineering (45)
Sähkötekniikka | Electrical Engineering (47)
Signaalinkäsittely | Signal Processing (43)
Sosiaaliala | Social Services (19)
Sosiaalipolitiikka | Social Politics (35)
Sosiologia | Sociology (45)
Tekstiilitekniikka | Textile Engineering (3)
Terveysala | Health Care (39)
Tietojenkäsittely | Computer Science (26)
Tietojohtaminen | Information and Knowledge Management (32)
Tietotekniikka | Information Technology (61)
Tuotantotalous | Industrial Management (47)
Viestintä ja media | Media and Communication (34)
Yhteiskuntatieteet (15)
Ympäristö- ja energiatekniikka | Environmental Engineering and Energy Technology (46)
Ympäristöala | Environmental Studies (26)
E-kirjatietokannat | E-book databases (62)
E-lehtitietokannat | E-journal databases (102)
Elokuva- ja videotietokannat | Films and videos (15)
Hakuteostietokannat | Reference works databases (46)
Koekäyttö | Trial (5)
Kokoelmatietokannat | Library catalogues (6)
Konferenssijulkaisut | Conference proceedings (15)
Kuvatietokannat | Image databases (9)
Lakitiedonlähteet | Laws and statutes (9)
Markkinatutkimus | Business profiles, market resea (10)
Open Access (30)
Opinnäytteet | Theses (9)
Patentit | Patents (6)
Portaalit | Portals (18)
Sanakirjat | Dictionaries (14)
Sanomalehdet | Newspapers (9)
Standardit | Standards (8)
Tekniset raportit |Technical reports (8)
Tilastot | Statistics (21)
Uutuudet | New (3)
Viitetietokannat | Reference databases (78)
Viittaustietokannat | Citation databases (10)
Viitteidenhallinta | Reference management (1)
ACLS (1)
ACS Publications (1)
Adato Energia (1)
Alma Insights (1)
Alma Media (1)
Alma Talent (5)
American Association for the Advancement of Science (1)
American Mathematical Society (2)
American Psychiatric Association (2)
American Society of Civil Engineers (1)
Argosy Publishing (4)
arXiv (1)
ASM International (1)
Association for Computer Machinery (1)
ASTM (1)
Bloomsbury (3)
Brepols Publishers (3)
Browns Books (1)
Bureau van Dijk (1)
Cabells (1)
Cambridge University Press (2)
Campbell Collaboration (1)
Centers for Disease Control and Prevention (1)
ChronosHub (1)
CIOS (1)
Clarivate (8)
Corporation for Digital Scholarship (1)
Digital Science & Research Solutions (1)
Digital Theological Library (1)
DiVA consortium (1)
DOAB Foundation (1)
Duodecim (3)
EBSCO (22)
Edita (2)
Ellibs (1)
Elsevier (9)
Emerald (1)
EU Law Live Sociedad Limitada (1)
European Commission (1)
European Patent Office (1)
Frontiers Media (1)
Gale (4)
Gartner (1)
Google (1)
Harvard University Press (1)
Helsingin seudun kauppakamari (2)
Helsingin yliopisto | University of Helsinki (3)
Infrastructure Services for Open Access (1)
Institute for Health Metrics and Evaluation (1)
Institute of Electrical and Electronics Engineers (1)
IntechOpen (1)
Integrum World Wide (2)
InteLex (1)
International Labour Organization (ILO) (1)
International Water Association Publishing (1)
IOP Publishing (1)
ISO (1)
Jisc (1)
John Benjamins (1)
JoVE (1)
JSTOR (2)
Kandidaattikustannus (1)
Kanopy (1)
Kansallinen audiovisuaalinen instituutti | National Audiovisual Institute (2)
Kansalliskirjasto | National Library of Finland (4)
Kansaneläkelaitos (1)
Kielikone (1)
LexisNexis (1)
Luonnonvarakeskus | Natural Resources Institute Finland (1)
Maailmanpankki | World Bank Group (2)
McGraw-Hill (1)
McMaster University (1)
MDPI (1)
MustRead (1)
National Academy of Sciences (2)
National Bureau of Economic Research (1)
National Center for Biotechnology Information (1)
National Library of Medicine NLM (7)
Naxos (2)
OAPEN Foundation (1)
OCLC (1)
Oikeusministeriö | Ministry of Justice (Finland) (1)
Open Book Publishers (1)
Open Greek & Latin (1)
Open Policy (1)
Optica Publishing Group (1)
Organisation for Economic Cooperation and Development (OECD) (1)
Oxford University Press (5)
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) | Finnish Patent and Registration Office (1)
PhilPapers Foundation (1)
Pohjoismaiden ministerineuvosto | Nordic Council of Ministers (1)
Project Gutenberg Literary Archive Foundation (1)
ProQuest (75)
Prowledge (2)
PSK standardisointi (1)
Puunjalostusinsinöörit (1)
Rakennustieto (2)
Royal Society of Chemistry (2)
SAE International (2)
Sage (3)
Sähköinfo (1)
Sairaanhoitajien koulutussäätiö | Finnish Nursing Education Foundation (1)
Sanastokeskus | Finnish Terminology Centre (1)
Schloss Dagstuhl (1)
SFS Suomen Standardit (2)
SPIE (1)
Springer Nature (3)
Statista (1)
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS) | Finnish Literature Society (2)
Suomen Elinkeinoelämän Keskusarkisto | Central Archives for Finnish Business Records (1)
Taideyliopisto | University of the Arts Helsinki (1)
Tampereen yliopisto | Tampere University (2)
TAPPI (1)
Taylor & Francis (4)
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) | Finnish Institute for Health and Welfare (2)
Tieteellisten seurain valtuuskunta | Federation of Finnish Learned Societies (2)
Tilastokeskus | Statistics Finland (3)
Times Higher Education (1)
Tulli | Finnish Customs (1)
U.S. Department of Energy (1)
UNESCO (1)
University College London (1)
University of Chicago Press (1)
University of Minnesota (1)
Valtioneuvoston kanslia (1)
VitalSource (1)
Wiley (3)
Wolfram (1)
Wolters Kluwer (5)
World Health Organization (WHO) (2)
Yhdistyneet kansakunnat (YK) | United Nations (UN) (1)
Ympäristöministeriö (1)
Show More Filters
Search
Arkkitehtuuri | Architecture (43)
Automaatiotekniikka | Automation (44)
Biotekniikka | Biotechnology (25)
Biotuote- ja prosessitekniikka | Bioengineering (48)
Elokuva ja teatteri | Film and Theatre (23)
Filosofia | Philosophy (30)
Fysiikka | Physics (45)
Hallintotiede | Administration Sciences (29)
Historia | History (44)
Hoitotiede | Nursing (54)
Informaatiotutkimus | Information Science (22)
Kansantaloustiede | Economics (36)
Kansanterveys | Public Health (39)
Kasvatus | Education (37)
Kemia | Chemistry (44)
Kielet | Languages (45)
Kirjallisuus | Literature (37)
Konetekniikka | Mechanical Engineering (43)
Lääketiede | Medicine (70)
Laboratorioala | Laboratory Technology (13)
Liiketalous | Business (51)
Maatalous | Agriculture (5)
Matematiikka | Mathematics (52)
Materiaalitekniikka | Materials Science (52)
Matkailu- ja ravitsemisala | Hospitality and Tourism (6)
Metsätalous | Forestry (9)
Monialainen | Multidisciplinary (117)
Musiikki | Music (21)
Oikeus | Law (37)
Politiikantutkimus | Political Science (35)
Psykologia | Psychology (15)
Rakennustekniikka | Civil Engineering (45)
Sähkötekniikka | Electrical Engineering (47)
Signaalinkäsittely | Signal Processing (43)
Sosiaaliala | Social Services (19)
Sosiaalipolitiikka | Social Politics (35)
Sosiologia | Sociology (45)
Tekstiilitekniikka | Textile Engineering (3)
Terveysala | Health Care (39)
Tietojenkäsittely | Computer Science (26)
Tietojohtaminen | Information and Knowledge Management (32)
Tietotekniikka | Information Technology (61)
Tuotantotalous | Industrial Management (47)
Viestintä ja media | Media and Communication (34)
Yhteiskuntatieteet (15)
Ympäristö- ja energiatekniikka | Environmental Engineering and Energy Technology (46)
Ympäristöala | Environmental Studies (26)
E-kirjatietokannat | E-book databases (62)
E-lehtitietokannat | E-journal databases (102)
Elokuva- ja videotietokannat | Films and videos (15)
Hakuteostietokannat | Reference works databases (46)
Koekäyttö | Trial (5)
Kokoelmatietokannat | Library catalogues (6)
Konferenssijulkaisut | Conference proceedings (15)
Kuvatietokannat | Image databases (9)
Lakitiedonlähteet | Laws and statutes (9)
Markkinatutkimus | Business profiles, market resea (10)
Open Access (30)
Opinnäytteet | Theses (9)
Patentit | Patents (6)
Portaalit | Portals (18)
Sanakirjat | Dictionaries (14)
Sanomalehdet | Newspapers (9)
Standardit | Standards (8)
Tekniset raportit |Technical reports (8)
Tilastot | Statistics (21)
Uutuudet | New (3)
Viitetietokannat | Reference databases (78)
Viittaustietokannat | Citation databases (10)
Viitteidenhallinta | Reference management (1)
ACLS (1)
ACS Publications (1)
Adato Energia (1)
Alma Insights (1)
Alma Media (1)
Alma Talent (5)
American Association for the Advancement of Science (1)
American Mathematical Society (2)
American Psychiatric Association (2)
American Society of Civil Engineers (1)
Argosy Publishing (4)
arXiv (1)
ASM International (1)
Association for Computer Machinery (1)
ASTM (1)
Bloomsbury (3)
Brepols Publishers (3)
Browns Books (1)
Bureau van Dijk (1)
Cabells (1)
Cambridge University Press (2)
Campbell Collaboration (1)
Centers for Disease Control and Prevention (1)
ChronosHub (1)
CIOS (1)
Clarivate (8)
Corporation for Digital Scholarship (1)
Digital Science & Research Solutions (1)
Digital Theological Library (1)
DiVA consortium (1)
DOAB Foundation (1)
Duodecim (3)
EBSCO (22)
Edita (2)
Ellibs (1)
Elsevier (9)
Emerald (1)
EU Law Live Sociedad Limitada (1)
European Commission (1)
European Patent Office (1)
Frontiers Media (1)
Gale (4)
Gartner (1)
Google (1)
Harvard University Press (1)
Helsingin seudun kauppakamari (2)
Helsingin yliopisto | University of Helsinki (3)
Infrastructure Services for Open Access (1)
Institute for Health Metrics and Evaluation (1)
Institute of Electrical and Electronics Engineers (1)
IntechOpen (1)
Integrum World Wide (2)
InteLex (1)
International Labour Organization (ILO) (1)
International Water Association Publishing (1)
IOP Publishing (1)
ISO (1)
Jisc (1)
John Benjamins (1)
JoVE (1)
JSTOR (2)
Kandidaattikustannus (1)
Kanopy (1)
Kansallinen audiovisuaalinen instituutti | National Audiovisual Institute (2)
Kansalliskirjasto | National Library of Finland (4)
Kansaneläkelaitos (1)
Kielikone (1)
LexisNexis (1)
Luonnonvarakeskus | Natural Resources Institute Finland (1)
Maailmanpankki | World Bank Group (2)
McGraw-Hill (1)
McMaster University (1)
MDPI (1)
MustRead (1)
National Academy of Sciences (2)
National Bureau of Economic Research (1)
National Center for Biotechnology Information (1)
National Library of Medicine NLM (7)
Naxos (2)
OAPEN Foundation (1)
OCLC (1)
Oikeusministeriö | Ministry of Justice (Finland) (1)
Open Book Publishers (1)
Open Greek & Latin (1)
Open Policy (1)
Optica Publishing Group (1)
Organisation for Economic Cooperation and Development (OECD) (1)
Oxford University Press (5)
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) | Finnish Patent and Registration Office (1)
PhilPapers Foundation (1)
Pohjoismaiden ministerineuvosto | Nordic Council of Ministers (1)
Project Gutenberg Literary Archive Foundation (1)
ProQuest (75)
Prowledge (2)
PSK standardisointi (1)
Puunjalostusinsinöörit (1)
Rakennustieto (2)
Royal Society of Chemistry (2)
SAE International (2)
Sage (3)
Sähköinfo (1)
Sairaanhoitajien koulutussäätiö | Finnish Nursing Education Foundation (1)
Sanastokeskus | Finnish Terminology Centre (1)
Schloss Dagstuhl (1)
SFS Suomen Standardit (2)
SPIE (1)
Springer Nature (3)
Statista (1)
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS) | Finnish Literature Society (2)
Suomen Elinkeinoelämän Keskusarkisto | Central Archives for Finnish Business Records (1)
Taideyliopisto | University of the Arts Helsinki (1)
Tampereen yliopisto | Tampere University (2)
TAPPI (1)
Taylor & Francis (4)
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) | Finnish Institute for Health and Welfare (2)
Tieteellisten seurain valtuuskunta | Federation of Finnish Learned Societies (2)
Tilastokeskus | Statistics Finland (3)
Times Higher Education (1)
Tulli | Finnish Customs (1)
U.S. Department of Energy (1)
UNESCO (1)
University College London (1)
University of Chicago Press (1)
University of Minnesota (1)
Valtioneuvoston kanslia (1)
VitalSource (1)
Wiley (3)
Wolfram (1)
Wolters Kluwer (5)
World Health Organization (WHO) (2)
Yhdistyneet kansakunnat (YK) | United Nations (UN) (1)
Ympäristöministeriö (1)
Cancel
Search
Clear Filters/Browse All Databases
Loading...
Loading ...
title
×
Loading...
Close
