Kirjat - Arkkitehtuuri - Oppaat | Guides at Tampere University Library

E-kirjaopas

Löydät suurimman osan kirjaston e-kirjoista Andorista.

Jos et löydä kirjaa tai et pääse lukemaan e-kirjaa johon sinulla pitäisi olla käyttöoikeus, ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.

E-kirjoja voi lukea tietokoneella tai ladata omalle laitteelle. Ladattujen kirjojen laina-aika (=lataus) on yleensä 1-14 vrk. Tarkemmat ohjeet löydät e-kirja-oppaastamme.

E-kirjaopas

E-Kirjat

AccessEngineering This link opens in a new window E-kirjoja, hakuteoksia, videoita, interaktiivisia graafeja, case study -aineistoja ja tutoriaaleja insinööritieteiden alalta. E-aineisto-oppaan AccessEngineering-ohjeet E-books, handbooks, videos, interactive graphs, case studies and tutorials in engineering. E-resource guide's AccessEngineering instructions
- This link opens in a new window
Ebook Central (ProQuest) This link opens in a new window Monitieteinen e-kirjatietokanta, joka sisältää Academic Complete, Open Access Complete, Diversity, Equity, & Inclusion -kokoelmat sekä yksittäin ostettuja e-kirjoja. E-aineisto-oppaan Ebook Central -ohjeet Multidisciplinary e-book service which includes Academic Complete, Open Access Complete, Diversity, Equity, & Inclusion collections and individual e-books purchases.. E-resource guide's Ebook Central instructions
- This link opens in a new window
EBSCO eBooks (Ebsco) This link opens in a new window Monitieteinen e-kirjatietokanta. E-aineisto-oppaan EBSCO eBooks -ohjeet Multidisciplinary e-book service. E-resource guide's EBSCO eBooks instructions
- This link opens in a new window
Gale eBooks This link opens in a new window Hakuteoksia ja muita e-kirjoja eri tieteenaloilta. E-aineisto-oppaan Gale eBooks -ohjeet Reference works and e-books. E-resource guide's Gale eBooks instructions
- This link opens in a new window
Knovel This link opens in a new window Tekniikan alan englanninkielinen e-kirjapalvelu. E-kirjojen taulukoita ja grafiikkaa on mahdollista muokata omien tarkoitusten mukaisiksi. Aihealueina mm. kemia, rakentaminen, yleiset insinööritieteet, ympäristötekniikka, sähkö- ja energiatekniikka, mekaniikka, elektroniikka, tekstiiliala ja materiaalitieteet. Tampereen yliopiston kirjaston kokoelman aihealueet saa näkyviin kohdasta Browse > My subscription. E-aineisto-oppaan Knovel-ohjeet Knovel provides a one-stop source for finding answers to science and engineering questions. Also covers biochemistry, biology & biotechnology, environment & environmental engineering, food science, pharmaceuticals, cosmetics & toiletries. Part of books contains interactive tables. To see the collection of Tampere University Library, please click Browse - My subscription. E-resource guide's Knovel instructions
- This link opens in a new window
O'Reilly (ent. Safari) This link opens in a new window O'Reilly sisältää kirjoja tietojenkäsittelytieteen, informaatioteknologian, ohjelmistokehityksen, digitaalisen median ja liiketoiminnan aloilta. Kirjojen lisäksi aineisto sisältää videoita, äänikirjoja, tutoriaaleja ja case study -aineistoa. Palveluun kirjaudutaan Tuni-tunnuksella. E-aineisto-oppaan O'Reilly-ohjeet O'Reilly contains ten of thousands of titles especially on the fields of information technology and business, in addition of books also videos, audiobooks and online courses. Use your Tuni account to log in. E-resource guide's O'Reilly instructions
- This link opens in a new window

Kirjoja kokoelmasta

Architectural Research Methods by David Wang; Linda N. Groat
ISBN: 9781118418512
Publication Date: 2013
Parametricism 2. 0 by Patrik Schumacher (Guest Editor)
ISBN: 9781118922095
Publication Date: 2016
Architectures of Sound by Fowler, Michael
ISBN: 9783035613223
Publication Date: 2017

Etkö löytänyt haluamaasi kirjaa?

Tee hankintaehdotus

Auta meitä kehittämään kokoelmaamme ja tee hankintaehdotus

Kaukolaina - tilaa kirjoja muista kirjastoista lainaksi

Kaukolainaan voit tilata materiaalia, jota ei löydy kirjastostamme. Kaukolainaus on maksullinen palvelu.

Finna.fi - Museoiden, kirjastojen ja arkistojen aineistojen hakupalvelu
Muista myös Tampereen kaupunginkirjaston kokoelmat!

Painetut kirjat

Löydät painetut kirjat Andorista. Tarkista kirjasto-kohdasta, missä kirjaston toimipisteessä kirja sijaitsee (Linna, Arvo, Hervanta jne.). Jos haluat varata kirjan, sinulla pitää olla kirjastokortti.

Hervannan kampuksen hyllyluokat:

P 69 Talonrakennus
P 69.0 Rakentamistalous. Korjausrakentaminen. Kiinteistönhoito
P 691/694 Rakennusaineet. Rakenneosat. Rakennustyöt
P 696/699 LVI-tekniikka. Asennukset. Rakennusten suojaus
P 7 Taide. Taideteollisuus. Sisustus. Valokuvaus
P 71 Aluesuunnittelu. Maankäyttö. Liikenne suunnittelu
P 711.2/.3 Seutusuunnittelu. Haja-asutusalueet
P 711.4 Yhdyskuntasuunnittelu. Kaupunkisuunnittelu
P 711.5 Yhdyskuntien osat. Asuntoalueet
P 712/719 Maisemansuunnittelu. Virkistysalueet
P 72 Arkkitehtuuri. Arkkitehtuurin historia
P 72.01/.02 Arkkitehtuurin estetiikka ja teoria
P 72.07 Arkkitehdit
P 725/727 Julkiset rakennukset. Opetus- ja tutkimuslaitokset
P 728 Asuntosuunnittelu

Linnan yleiskokoelman hyllyluokat:

35 Hallintotieteet
36 Aluetiede. Ympäristöntutkimus
7 Taiteet

Tamk pääkampus, hyllyluokat:

34 aluesuunnittelu. Aluepolitiikka
66 Rakennustekniikka
70 Taide. Taidehistoria
72 Arkkitehtuuri

Hyllyluokat yliopiston kirjastoissa

Arkkitehtuuri: Kirjat