Skip to Main Content

Tietokannat A-Z | A-Z Databases

Loading...



Uusia Tietokantoja | New Databases

Loading...
Bibliography of British and Irish History This link opens in a new window
Alternate Name(s) BBIH
Bibliography of British and Irish History (BBIH) tarjoaa bibliografisia tietoja historiankirjoituksista, jotka käsittelevät Britteinsaaria, Brittiläistä imperiumia ja Kansainyhteisöä vuodesta 55 eaa nykypäivään. Palvelu on koekäytössä vuoden 2024 loppuun asti.

Bibliography of British and Irish History (BBIH) provides bibliographic information on histories of the British Isles, the British Empire and the Commonwealth from 55 BC to the present day. The service will be on trial use until the end of 2024.
EU Law Live This link opens in a new window
EU Law Live on EU-oikeuden uutis- ja analysointisivusto. Se tuottaa viikottain ajantasaisia uutisia, kolumneja sekä tarkempia analyyseja ja lausuntoja liittyen EU lainsäädännön kehitykseen.
-Hyväksy kaikki tekniset ja istuntokohtaiset evästeet, jotta pääset käsiksi koko tekstiin.
-Henkilökohtaisen tilin luominen ei ole mahdollista

EU Law Live is a news and analysis website for EU law. EU Law Live produces up-to-date news, columns and more detailed analyses and statements related to the development of EU legislation.
-Accept technical and session cookies to access the full text by clicking on "Accept", which appears at the top of the website.
-Creating a personal account is not possible.

Hammaslääketiede ja suun terveys on terveydenhuollon ammattilaisten monipuolinen tietolähde, jonka sisältö päivittyy jatkuvasti. Tietokanta sisältää mm. Therapia Odontologica, Terve suu, Dental Database sekä hammaslääketieteen toimenpiteet, potilasohjeet, hoitoketjut, tuotteet ja palvelut.
Alternate Name(s) LexMA, IEMA
Lexikon des Mittelalters -aineisto sekä sitä täydentävä hakuteos ”International Encyclopaedia for the Middle Ages” on koekäytössä vuoden 2024. Aineistot käsittävät useita keskiajan tutkimuksen teemoja ja ajanjaksoja Euroopassa, Lähi-Idässä sekä Pohjois-Afrikassa.

Lexikon des Mittelalters database and it’s complementary reference work “International Encyclopaedia for the Middle Ages” will be in trial use in 2024. These resources cover several themes and periods of Medieval studies in Europe, the Middle East and North Africa.
Alternate Name(s) Medieval Studies
Keskiajan tutkimuksen hakuteostietokanta, joka sisältää vertaisarvioituja artikkeleita keskiajan tutkimuksen eri aihealueilta, ajanjaksoilta ja maantieteellisiltä alueilta.

RRO: Medieval Studies contains a diverse range of peer-reviewed articles, covering geographic and thematic areas across the medieval period. Topics include culture; identities; religion; powers; environment, production, and exchange; Islamic history and culture; and Jewish civilization, as well as an emphasis on writing history and methodology.
title
Loading...

Logo

Email: library@tuni.fi
P. 0294 520 900

Kirjaston kotisivut | Library homepage
Andor

Palaute | Feedback