Skip to main content

Tietokannat A-Z | A-Z Databases

Löydä tiedonhakuusi sopivat tietokannat | Find the best library databases for your research

Loading...

Uusia Tietokantoja | New Databases

Loading...
The following databases are newly acquired or being evaluated for a future subscription.
Arkkitehtuurin ja suunnittelun historiaa. Sisältää myös inspiroivia ideoita sekä tarjoaa näkymiä kulttuuriin, taiteeseen ja uniikkeihin koteihin sekä kansainvälistä muotoilua.

History of design, includes inspirational ideas, and provides a look at culture, art, unique homes and international design concepts through the years.
Sisältää kolmen arkkitehtuurin ja taidealan lehden arkistot: Magazine Antiques (1922-2016), ArtNews (1922-2015), Art in America (1913-2016).

Includes archives of three art and architecture magazines: Magazine Antiques (1922-2016), ArtNews (1922-2015), Art in America (1913-2016).
New Trial
Artfilms-Digital sisältää tuhansia taide-elokuvia, dokumentteja, haastatteluita ja oppitunteja muun muassa taiteen, arkkitehtuurin, suunnittelun, elokuvan, tanssin ja esittävien taiteiden aloilta.

Artfilms-Digital streams thousands of videos from top artists and producers. Subjects: Architecture & Design, Film & Cinema, Dance, Visual Arts, Theatre, Communication & Culture, New Media and Digital Art.
  • Kirjaudu etäkäytössa | Log in for remote access
New
BrowZine on kirjaston tilaamien tieteellisten lehtien selailuun ja hakemiseen suunniteltu verkkopalvelu. Palvelussa voit selailla lehtien numeroita ja niissä julkaistuja artikkeleita. Suosikkilehtesi voit tallentaa omaan kirjahyllyysi, johon voit tallentaa artikkeleita tai tehdä lukulistoja.

BrowZine is a journal platform where you can browse and read journals acquired by library. BrowZine's My Bookshelf feature allows you to select your favorite journals, and create your own "library" for easy and fast access to them.
Cabells on palvelu tieteellisten lehtien evaluointiin. Palveluun kuuluvat Cabells Journalytics (ent. Cabells Journal Whitelist) ja Cabells Predatory list (ent. Journal Blacklist)

Cabells is the service for the evaluation of scientific journals. The service includes Cabells Journalytics (formerly Cabells Journal Whitelist) and Cabells Predatory list (formerly Journal Blacklist)
Cambridge University Pressin kirjoja ja lehtiä. Tietokannan kautta on 18.3.2021 asti koekäytössä yli 400 lehteä tilattujen lehtien lisäksi.

Cambridge University Press's books and journals. Free trial access to Full Collection's over 400 journals until 18th March 2021.
  • Kirjaudu etäkäytössa | Log in for remote access
New
EconLit with Full Text sisältää yli 670 taloustieteen keskeistä lehteä kokoteksteinä sekä 15 taloustieteen kirjaa. Tietokanta kattaa laajasti taloustieteen osa-alueet ja aineistoa löytyy muun muassa pääomamarkkinoista, ekonometriasta, ympäristötaloustieteestä ja työn taloustieteestä.

EconLit with Full Text offers complete coverage of the economics field. The database includes more than 670 full-text journals and 15 full-text books related to the subjects such as capital markets, econometrics, environmental economics and labor economics.
Kokoelma sisältää juridiikan ammattikirjoja seuraavilta aihealueilta: työoikeus, rikos-, prosessi- ja hallinto-oikeus, yritysjuridiikka sekä ympäristöoikeus-, EHS ja rakentaminen. Kokoema täydentyy uusilla teoksilla ja uudistetuilla painoksilla. Käyttöohjeita: Oppaat - E-kirjaopas.
  • Kirjaudu etäkäytössa | Log in for remote access
New
eMagz-aikakauslehtipalvelu sisältää 20 aikakaus- ja harrastelehteä eri aloilta: Avotakka, Evento+S&A, Hifimaailma, Hyvä Terveys, Image, Kameralehti, Kemia-Kemi, Kiinteistö ja Energia, Kotilääkäri, Lapsen Maailma, Mondo, Moottori, Parnasso, Pelit, Perheterapia, Rakennuslehti, Soundi, Suomen Kuvalehti (sis. TV-Maailma), Tekniikan Maailma ja Tiede. Lehtiä ei voi ladata omalle laitteelle eikä palvelussa ole etäkäyttöä. Lehdillä on 24 kuukauden arkisto.
  • Kirjaudu etäkäytössa | Log in for remote access
New
Herbalbase on Terveysportin tietokanta, jossa noin 250 luontaistuotteen teho ja turvallisuus on arvioitu näyttöön perustuvan lääketieteen menetelmin. Herbalbase on rakennettu lääkehuollon ammattilaisten tueksi vastaamaan potilaan asettamiin kysymyksiin luontaistuotteiden käytön mahdollisista haitoista ja terveydellisistä hyödyistä. Tietokannan koko aineisto päivitetään neljä kertaa vuodessa.
Audiovisuaalinen arkisto, joka tarjoaa yksityiskohtaisen yleiskuvan maailmanluokan tekijöistä, töistä ja kokemuksista arkkitehtuurin aloilta.

An audiovisual archive of architecture online which offers a deep and detailed panorama of the world’s main authors, works, experiences and issues related to the field of architecture.
Trial
Statzon on globaali toimialadatan markkinapaikka, josta löytyy dataa eri toimialoilta ja aiheista työhön ja tutkimukseen. Statzon tarjoaa pääsyn yli miljoonaan aikasarjaan ja ennusteeseen yli 5000 aiheesta niin perinteisiltä teollisuuden aloilta kuin uusiin teknologioihin ja niche-markkinoihinkin liittyen.
Rekisteröidy Statzoniin sivun oikeasta ylälaidasta: https://statzon.com/ tuni.fi-sähköpostiosoitteella.

Statzon is an online marketplace for Industry-related data.
Statzon provides access to more than one million time series and forecasts on more than 5000 topics from traditional industries as well as new technologies and niche markets. Sign up for Statzon from the top right side of the page: https://statzon.com / with the tuni.fi email address.
  • Kirjaudu etäkäytössa | Log in for remote access
New
Interaktiivinen 3D-tietokanta ja oppimistyökalu ihmisen elintoiminnosta, niiden häiriöistä ja yleisimmistä sairauksista. IOS- ja Android-mobiililaitteille on tarjolla Physiology & Pathology -sovellus, joka löytyy sovelluskaupoista. Käyttöohjeita: https://libguides.tuni.fi/ekirjaopas/visiblebody

An interactive guide to core processes and common diseases of the human body. There are Physiology & Pathology application available for IOS and Android mobile devices. The applications can be found in the application stores. Instructions: https://libguides.tuni.fi/ebookguide/visiblebody_eng
Pieni kokoelma e-kurssikirjoja (lähinnä Pearson-kustantajan). Käyttöohjeita: Oppaat - E-kirjaopas

A small collection of e-textbooks (mostly published by Pearson).
Loading...
title
Loading...