Skip to Main Content

Tampereen yliopiston kirjaston Sairaalaportaali: E-aineistot

E-aineistojen käyttö

E-aineistoja voit käyttää Tampereen yliopistollisen sairaalan, Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun verkkoon kuuluvilla koneilla sekä Taysin vakioimilla kannettavilla VPN-yhteydellä. 

  • Artikkelihaut voi tehdä kirjaston lisensoimissa tietokannoissa. Tietokantoihin mennään etäkäytössä joko Tietokannat A-Z -palvelun tai tämän portaalin linkkien kautta kirjautumalla. Näin kokotekstit aukeavat automaattisesti.
  • E-kirjat löydät Andor-tietokannasta. Suurinta osaa e-kirjoista voit lukea online-tilassa laitteesi selaimessa. Useimpia e-kirjoja voit ladata omalle laitteellesi ja lukea niitä ilman nettiyhteyttä offline-tilassa. Yliopiston ja Taysin koneilta pääset suoraan Andor-linkistä e-kirjaan. 
  • E-lehdet löydät Andor-hakupalvelusta. Lehtihaussa voit hakea e-lehtiä nimellä sekä selata lehtiä aihealueittain. Myös LibKey-palvelussa voit selata lehtiä aihealueittain.

Etäkäyttö

E-aineistojen etäkäyttö onnistuu Taysin vakioimilla kannettavilla tietokoneilla VPN-yhteydellä, erillisiä etäkäyttötunnuksia ei enää myönnetä. Jos sinulla on Tampereen korkeakouluyhteisön Tuni-tunnus, pääset e-aineistoihin tunnuksilla kirjautumalla. 

Kirjaston aineistot

Hae Andor-hakupalvelusta

Uusia aineistoja

Complete Anatomy -sovellus

Complete Anatomy on uuden sukupolven 3D-anatomiasovellus, joka on kehitetty lääketieteen ja terveystieteiden opetuksen ja oppimisen tueksi. Voit ladata Complete Anatomy -sovelluksen mobiililaitteille ja tietokoneille. Löydät palvelun laitteesi sovelluskaupasta, latausohjeet löydät e-aineisto-oppaastamme

Logo

Email: library@tuni.fi
P. 0294 520 900

Kirjaston kotisivut | Library homepage
Andor

Palaute | Feedback