RefWorks Legacy (vanha versio): Viitteiden ja kansioiden jakaminen

Viitteiden ja kansioiden jakaminen

Voit jakaa kansion tai tietokannan RefWorksin etusivun Organize & Share Folders -välilehdellä, jossa näet listan kansioistasi.

Share Entire Database -kohdassa saman kuvakkeen kautta voi jakaa koko tietokannan.

Jaettuasi kansion kuvake muuttuu Shared -kuvakkeeksi . Viemällä hiiren kuvakkeen päälle voit valita seuraavat toiminnot:

• Share Link vie jaettuun kansioon.

• Remove Share poistaa jaon.

• Shared Folder Options vie kansion jaon asetuksiin.

---------------------

Jaetun kansion asetukset (Shared Folder Options)

Share Information

• Jaetun kansion URL

• Voit antaa kansiolle nimen ja kuvauksen.

• Voit luoda jaetulle kansiollesi RSS-syötteen.

• Saatavuuslinkitys: Site Defined OpenURL tekee viitteisiin Tampereen yliopiston SFX-linkin.

Limitations

• Voit rajoittaa jaetun kansiosi viitteiden tulostamista, kopiointia ja lähdeluetteloiden tekoa.

• Voit sallia viitteiden kommentoinnin ja valita, haluatko vastaanottaa sähköpostia.

• Voit sisällyttää tekemäsi RSS-syötteet jaettuun kansioon.

Output Style Options

• Valitse, mitkä viittauskäytäntötyylit näkyvät jaetun kansion käyttäjille

Fields to share:

• Määritä kentät, jotka näkyvät jaetun kansion käyttäjälle.

Muista tallentaa tekemäsi muutokset asetuksissa. Copy to default -painike tekee tallentamistasi asetuksista jaettujen kansioiden oletusasetukset.

Voit antaa muille lukuoikeuden Refworks-tiliisi. Sinun on annettava lukijalle kirjautumistunnuksesi (Login Name) ja erityinen salasana lukuoikeuksia (Read only password) varten.

Tilisi asetuksissa on kohta, jonne voit antaa salasanan lukuoikeuksia (Read only password)  varten.

Tilisi asetuksia pääset muokkaamaan  Refworksin oikeassa yläkulmassa olevasta kohdasta "Update profile"

RefSharen avulla voit jakaa viitteet haluamiesi henkilöiden kanssa silloinkin, kun heillä ei ole RefWorks -tiliä. Voit jakaa viitteitä myös Tampereen yliopiston ulkopuolisten henkilöiden kanssa.

RefSharen avulla voit jakaa koko RefWorks -tietokantasi tai yksittäisiä kansioita.

• Mene Organize & Share Folders -välilehdelle, jossa näet listan kansioistasi. Voit jakaa koko RefWorks -tietokantasi (kaikki viitteet ja kansiot) tai kansion kerrallaan. Jokaisen kansion kohdalla on Share -kuvake jonka kautta voit jakaa kansion ja valita haluamasi asetukset kansion jaolle.

• Jaettuasi kansion mene Shared Folder Options -linkistä   kansion jaon asetuksiin.

• Valitse Share Options -kohdasta, että haluat jakaa tietokannan/kansion yliopiston yhteisellä alueeella Reference Sharing ja ruksi Include in Tampere University's shared area. Valiltse lisäksi kategoriaan, RSS-syötteeseen ja kokoteksteihin sopivait vaihtoehdot.