RefWorks Legacy (vanha versio): Melinda

Viitteiden siirto Melindasta

1. Valitse siirrettävät viitteet

2. Viitelistan alapuolella olevasta Viitteidenhallinta-laatikosta valitse haluatko siirtää kaikki, valitut vai avoinna olevan sivun viitteet. Valitse Refworks-vienti ja paina Toteuta.

3. Viitteet siirtyvät

4. Klikkaa View Last Imported Folder ja viitteet löytyvät Last Imported-kansiosta

Melinda

Melinda on suomen korkeakoulukirjastojen yhteisluettelo. Se sisältää Suomen kansallisbibliografian sekä viitetiedot korkeakoulu- ja yliopistokirjastojen, Eduskunnan kirjaston ja Varastokirjaston tietokantoihin sisältyvistä kirjoista, aikakauslehdistä ja sarjoista, kartoista, visuaalisesta aineistosta, arkistoista ja elektronisesta aineistosta.