RefWorks Legacy (vanha versio): Kirjautuminen

Kirjautuminen

- voit käyttää RefWorks-ohjelmaa Internet-selaimella kaikkialla

- linkki RefWorks-ohjelmaan löytyy mm.kirjaston kotisivujen kohdasta Tietokannat

- voit myös käyttää RefWorks-ohjelman kirjautumissivua http://www.refworks.com/refworks esim. Andorin käyttökatkoksen aikana

- kirjaudu RefWorks-ohjelmaan henkilökohtaisilla tunnuksillasi sekä yliopiston verkossa että etäkäytössä

Etäkäyttö ja RefWorks

- kirjaudu ensin Andorin peruspalvelu- tai opiskelijatunnuksellasi

- kirjaudu sen jälkeen RefWorks-ohjelmaan omilla tunnuksillasi - pääset käyttämään e-aineistoja ja siirtämään viitteitä

Unohtuiko salasana?

Klikkaa RefWorks-ohjelman kirjautumislaatikossa Forgot Your Login Information? -linkkiä.

Kirjoittamalla käyttäjätunnuksesi (Enter your Login Name)

tai sähköpostiosoitteesi (Enter your Email Address)

ja klikkaamalla Identify Account -painiketta saat sähköpostiisi salasanasi.

Ongelmia kirjautumisessa?

Jos Internet Explorer näyttää tyhjää sivua, valitse Tools -valikosta tai osoiteriviltä Compatibility View -tila.