Sosiaalityö: Opinnäytteet

Sosiaalityön opas

Korkeakouluyhteisön opinnäytteet

Kaikki uuden korkeakouluyhteisön opinnäytteet löytyvät Andorin kautta. Uusimmista opinnäytteistä suurin osa on luettavissa avoimesti verkossa. Linkit löytyvät Andorista. Vanhempien ja paperimuotoisten opinnäytteiden osalta tarkistathan saatavuuden Andorin kautta.

Andorin perus- ja tarkennetussa haussa voit rajata haun ainoastaan opinnäytteisiin. Haku kohdentuu Tampereen yliopiston opinnäytteisiin Trepo-julkaisuarkistossa ja TAMKin opinnäytteisiin Theseus-julkaisuarkistossa. Mukaan tulee myös Trepossa olevia muita julkaisuja kuten tutkijoiden rinnakkaistallenteita. Rajaus löytyy perushausta hakuruudun päästä tai hakuruudun alta (julkaisuarkistot Trepo & Theseus).

Jos haluat hakea kattavasti myös vanhempia opinnäytteitä, voit käyttää hakuruudun kaikki-kohdennusta (oletus) ja rajata Andorissa hakutuloksen  opinnäytteisiin haun jälkeen vasemmalla puolella olevan Aineistotyyppi-valinnan kautta.

Avoimesti julkaistuja opinnäytteitä voit hakea myös suoraan julkaisuarkistojen kautta. Trepossa ja Theseuksessa haku kohdistuu myös kokoteksteihin. Niissä voi selata opinnäytteitä myös tiedekunnittain/tutkinto-ohjelmittain/oppiaineittain.

Kattavimman hakutuloksen saat etsimällä sekä Andorista että suoraan julkaisuarkistojen kautta.

Yliopiston uusimmat (vuodesta 2019 alkaen) opinnäytteet, jotka eivät ole luettavissa avoimen verkon kautta, ovat luettavissa kokonaisuudessaan vain kirjastojen (Hervanta, Linna, Arvo) opinnäytepisteillä. Lisäksi väitöskirjoista on lainattava paperikappale kirjaston kokoelmissa.

Tietokantoja

Opinnäytteen jättäminen arvioitavaksi

Mikäli haluat jättää opinnäytteesi arvioitavaksi, katso Opinnäytteen jättäminen arvioitavaksi.

Katso myös Väitöskirjan julkaiseminen.

Opinnäytteitä maailmalla