E-aineisto-opas: RT Tietoväylä

RT Tietoväylä

E-aineiston nimi ja linkki

RT Tietoväylä

Aineiston sisältö Rakennustiedon verkkopalvelu, joka kokoaa yhteen alaa ohjaavat lait ja määräykset, nimikkeistöt, yleiset laatuvaatimukset, ohjeet ja tuotetietoa. Tampereen korkeakouluyhteisön käytössä ovat seuraavat palvelut: RT-kortisto, LVI-kortisto, Ratu-kortisto, KH-kortisto, RT-kustannuslaskenta sekä InfraRYL-, KiinteistöRYL ja TalotekniikkaRYL-palvelut.
Aineiston  löytyminen

Löydät palvelun sekä Andor-hakupalvelusta että kirjaston tietokantalistalta

Yhtäaikaisten käyttäjien määrä

Rajoittamaton

Lukeminen ja lataminen
  • Voit lukea kortteja esikatselunäkymässä tai ladata PDF-muotoisina.
  • RYL-laatuvaatimuksia voi lukea selaimessa, mutta niistäkin voi luoda PDF:n Luo PDF sivusta -toiminnolla.
Tulostaminen ja kopioiminen

Voit tulostaa tai kopioida rajoituksetta omaan käyttöön. Lähdetiedot merkittävä.

Aineistoa ei saa jakaa kolmansille osapuolille, mutta oppilaitoskäytössä ei rajoitteita.

Käyttöohjeita

RT-tietoväylän esittelyvideo.

Kortistojen käyttöohjeet löydät Rakennustiedon verkkosivuilta, esim. RT-kortiston käyttöohje.

Käyttöehdot Tutustu käyttöehtoihin.
Muuta huomioitavaa
  • Palvelut on tarkoitettu yksinomaan opetuskäyttöön ja niiden sisältö on nähtävissä kaikille Tampereen korkeakouluyhteisön käyttäjille. Tietoturvasyistä palveluja ja niiden toiminnallisuuksia ei saa käyttää mahdollisiin omiin hankkeisiin. Kaikki palveluissa käytetty ja niihin täydennetty sisältö on Tampereen korkeakouluyhteisön omaisuutta.
  • Infra-kortistoon kuuluneet ohje- ja säännöskortit ovat poistuneet käytöstä. Infra-alan yleiset laatuvaatimukset ja hyvän rakennustavan kuvaus päivityttävät  InfraRYLiin.
  • Ongelmatilanteissa kokeile Edge-selainta tai selaimen yksityisyystilaa.

Email: library@tuni.fi
P. 0294 520 900